VI. Kras Kros 2018
Avtor Pinosa   
nedelja, 11 marec 2018

Na otvoritveni dirki sezone 2018 na 6. kras krosu s startom in ciljem v Mirnu se je v hladnem in deževnem vremenu zbralo več kot 250 gorskih kolesarjev, ker je vsekakor pohvalno. Letošnjo traso sta organizatorja Aleš Ca.racing in DEŠ FLEŠ obrnila v nasprotno smer od prejšnjih 5. izvedb, ker je bila dobrodošla novost. Na dirki je iz našega kluba sodeloval Uroš Breški - KK-DJAK in je kot vedno odlično dirkal po blatni in spolzki progi in prišel na skupno 15. mesto in 3. tretje v kategoriji. 

Zmagalo je ponovil lanskoletni zmagovalec Diego Cargnelutti (Willler Force 7C MTB team) pred Gregorjem Kranjcem iz Calcit bike team-a.

 

  Uroš na prvem klancu 

 

 

Čestitke udeležencem in organizatorju.  

 

Nekaj fotografij pa tukaj .

 

 

 
Brasil Ride 2017
Avtor Uroš Breški   
petek, 27 oktober 2017

 foto: Rosita Belinky

 

V Braziliji se je 15. oktobra začel Brasil Ride 2017. Po dveh letih sem se ga ponovno udeležil s starim soborcem Cristianom Poberaiem. Spet sva preizkusila v kategoriji MASTER, kjer sva po zapletih in razpletih dosegla lepo tretje mesto.

Preberite več...
 
Bled Bike Festival
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 28 avgust 2017

To nedeljo, 27.08. sem se udeležil še enega gosko kolesarskega maratona z 102km in 2700 vm vzpona, ki se je odvijal na Bledu v sklopu Bled Bike Festivala. Maraton, katerega je start in cilj tik ob blejskem jezeru te je vodil po  Mežakli, slikoviti Radovni in Pokljuki ter hribih na obeh straneh Save Bohinjke.

 

 

foto Bled Bike Festival

 

 

Preberite več...
 
Salzkammergut trophy 2017 - Strecke A
Avtor Uroš Breški   
torek, 18 julij 2017

V soboto 15.07.2017, je bila v Bad Goisernu vsakoletna masovna MTB veselica. Dogodki so se odvijali praktično cel vikend in udeleženci smo lahko zbirali različne dolžine prog, tekmovanje v DH z  monocikli ter tudi dirko z gravel kolesi! Sam sem si že leta ogledoval dolgo, vsega spoštovanje vredno 211km različico z 7000 vertikalnimi metri vzpenjanja in letos je zgleda napočil čas, da obkljukam tudi ta "monster" maraton!

 

 

 

Preberite več...
 
Finale 24h WEMBO world solo MTB championship
Avtor Uroš Breški   
torek, 06 junij 2017

2. junija je bilo v Finale Ligure svetovno prvenstvo v endurance MTB 24h kolesarjenju, kjer je član KK DJAK Uroš Breški osvojil 5. mesto. Po dirki je strnil vtise:

 

 

V nedeljo smo se dodobra zdelani a z dobrimi rezultati vrnili iz Finale Ligure, kjer so se iz petka na soboto odvijali boji za naslove svetovnih prvakov v 24 urnem solo MTB vzdržljivostnem kolesarjenju, prav tako pa so se za noslove borile tudi dvojice.

Preberite več...
 
Carso Trail 2017
Avtor Uroš Breški   
sobota, 13 maj 2017

V petek 12.05. je bil v Trstu na začetku kolesarske stez G. Cottur start malo drugačnega, za naše konce posebnega CARSO TRAILa

Kaj je Carso Trail? Ni dirka, pa čeprav si vsak želi, da bi postavil čim boljši čas. Je avantura, lahko je celo turizem. Vse je odvisno od cilja, taktike, načina kako boš ta 350km event z 5300 višinci odpeljal! Ni okrepčevalnic, je GPX track, ki te vodi. Je kolesarjenje podnevi, lahko tudi ponoči. Vsekakor pa je za vsakega prvovrstna avantura!

 

 

 

Preberite več...
 
MTB Slavnik maraton
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 08 maj 2017

Na Kozini smo se v nedeljo 7. maja udeležili prvega MTB Slavnika maratona. Na startu se je na treh razdaljah zbralo približno 260 kolesarjev iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Na startu sta bila tudi člana KK DJAK Matej Pinosa in Uroš Breški. Pomembni član prireditve pa je bil v vlogi organizatorja tudi naš član Denis Dodič, sicer tamkajšnji lokalni stezosledec. Uroš je v močni konkurenci na najdaljši 84km dolgi preizkušnji dosegel skupno 5. mesto (2. v kategoriji), Matej pa je žal zaradi bolečin v kolenu na srednji progi (53km) odstopil.

 

Preberite več...
 
MTBVV maraton Ajdovščina
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 24 april 2017

V soboto se je v Ajdovščini odvijala druga izvedba MTBVV  maratona z gorskimi kolesi! Organizator je tudi letos ponudil tri trase. 30km za manj pripravljene tekmovalce, 50km dolg krog in kraljevski 85km krog z 2800 v.m., ki so ga oplemenitili z podaljšanim zadnjim vzponom. Ta ni šel več samo do Predmeje, ampak je bil vrh na parkirnem prostoru tik pod Iztokovo kočo pod Malim Golakom. 

 

 

 

KK DJAK so zastopali trije borci. Uroš Breški je kljub smoli z dvakrat  predrto gumo na kraljevski razdalji zasedel 6. mesto, Gorazd Štrukelj  in Matej Pinosa pa sta se podala na srednjo razdaljo. Matej je zasedel 41. mesto, Gorazd pa je zaradi padca odstopil in se poškodval. Želimo mu čimprešnje okrevanje in spet na gas na bicikel!

Na najdaljši razdalji je zmagal Rok Erjavec (ŠD Tinje), na srednji je bil najboljši Srečko Križnič (Deš Fleš) na najkraši pa Kogler Luca (Sorriso Bike Team)

Organizator je spet dokazal da imamo en lep maraton v naši neposredni bližini z odlično podlago za še večji event. Ima vse kar mora imet! Dolžino, raznolikost, podlago za epske borbe.  Primorska maratonska turneja se nadaljuje že 7. maja v Kozini, ko bomo oblegali Slavnik in sosednje hribe.

 

FB prireditve

rezultati

stran prireditve

 

 

 
Kras Kros 2017
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 13 marec 2017

 Včeraj, v nedeljo 12.03. se je na kraški planoti nad Mirnom odvijal že 5. Kras Kros. Prelepa sončna nedelja je na start privabila preko 500 tekmovalcev iz Slovenije, italije, Hrvaške in Avstrije! Trasa je bila že tradicionalna, z majhno spremembo, temperature pa optimalne za preganjanje po krasu!

 

 

Absolutni zmagovalec je postal Cargnelutti Diego z odličnim časom 1:34:37, na startu pa so bili tudi štirje člani KK DJAK

Uroš Breški je zasedel absolutno 15. mesto (3. v kategoriji), Samo gomboc je bil absolutno 182., Gorazd Štrukelj pa 303. Na 309. mestu je bil Denis Dodič, ki se ni mogel upreti dirkanju in se ponovno vsedel na MTB z startno številko!

Čestitke gredo tudi organizatorju, ki je ponovno uspešno spravil pod streho tudi to izvedbo trenutno največje MTB prireditve v Sloveniji!

 

Foto Matej Pinosa

Rezultati

 

 
LICENCE 2017
Avtor Pinosa   
sreda, 25 januar 2017

 

Prijave za licenciranje članov pri KZS zbiramo do petka, 27.1.2017.

 

Prošnjo ali podpis na zbirni seznam pustite v trgovini DJAK.

 

 Več INFO na strani KZS

 

 

 

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 21 - 30 od 331

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor