Brasil Ride 2017
Avtor Uroš Breški   
petek, 27 oktober 2017

 foto: Rosita Belinky

 

V Braziliji se je 15. oktobra začel Brasil Ride 2017. Po dveh letih sem se ga ponovno udeležil s starim soborcem Cristianom Poberaiem. Spet sva preizkusila v kategoriji MASTER, kjer sva po zapletih in razpletih dosegla lepo tretje mesto.

Preberite več...
 
Bled Bike Festival
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 28 avgust 2017

To nedeljo, 27.08. sem se udeležil še enega gosko kolesarskega maratona z 102km in 2700 vm vzpona, ki se je odvijal na Bledu v sklopu Bled Bike Festivala. Maraton, katerega je start in cilj tik ob blejskem jezeru te je vodil po  Mežakli, slikoviti Radovni in Pokljuki ter hribih na obeh straneh Save Bohinjke.

 

 

foto Bled Bike Festival

 

 

Preberite več...
 
Salzkammergut trophy 2017 - Strecke A
Avtor Uroš Breški   
torek, 18 julij 2017

V soboto 15.07.2017, je bila v Bad Goisernu vsakoletna masovna MTB veselica. Dogodki so se odvijali praktično cel vikend in udeleženci smo lahko zbirali različne dolžine prog, tekmovanje v DH z  monocikli ter tudi dirko z gravel kolesi! Sam sem si že leta ogledoval dolgo, vsega spoštovanje vredno 211km različico z 7000 vertikalnimi metri vzpenjanja in letos je zgleda napočil čas, da obkljukam tudi ta "monster" maraton!

 

 

 

Preberite več...
 
Finale 24h WEMBO world solo MTB championship
Avtor Uroš Breški   
torek, 06 junij 2017

2. junija je bilo v Finale Ligure svetovno prvenstvo v endurance MTB 24h kolesarjenju, kjer je član KK DJAK Uroš Breški osvojil 5. mesto. Po dirki je strnil vtise:

 

 

V nedeljo smo se dodobra zdelani a z dobrimi rezultati vrnili iz Finale Ligure, kjer so se iz petka na soboto odvijali boji za naslove svetovnih prvakov v 24 urnem solo MTB vzdržljivostnem kolesarjenju, prav tako pa so se za noslove borile tudi dvojice.

Preberite več...
 
Carso Trail 2017
Avtor Uroš Breški   
sobota, 13 maj 2017

V petek 12.05. je bil v Trstu na začetku kolesarske stez G. Cottur start malo drugačnega, za naše konce posebnega CARSO TRAILa

Kaj je Carso Trail? Ni dirka, pa čeprav si vsak želi, da bi postavil čim boljši čas. Je avantura, lahko je celo turizem. Vse je odvisno od cilja, taktike, načina kako boš ta 350km event z 5300 višinci odpeljal! Ni okrepčevalnic, je GPX track, ki te vodi. Je kolesarjenje podnevi, lahko tudi ponoči. Vsekakor pa je za vsakega prvovrstna avantura!

 

 

 

Preberite več...
 
MTB Slavnik maraton
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 08 maj 2017

Na Kozini smo se v nedeljo 7. maja udeležili prvega MTB Slavnika maratona. Na startu se je na treh razdaljah zbralo približno 260 kolesarjev iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Na startu sta bila tudi člana KK DJAK Matej Pinosa in Uroš Breški. Pomembni član prireditve pa je bil v vlogi organizatorja tudi naš član Denis Dodič, sicer tamkajšnji lokalni stezosledec. Uroš je v močni konkurenci na najdaljši 84km dolgi preizkušnji dosegel skupno 5. mesto (2. v kategoriji), Matej pa je žal zaradi bolečin v kolenu na srednji progi (53km) odstopil.

 

Preberite več...
 
MTBVV maraton Ajdovščina
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 24 april 2017

V soboto se je v Ajdovščini odvijala druga izvedba MTBVV  maratona z gorskimi kolesi! Organizator je tudi letos ponudil tri trase. 30km za manj pripravljene tekmovalce, 50km dolg krog in kraljevski 85km krog z 2800 v.m., ki so ga oplemenitili z podaljšanim zadnjim vzponom. Ta ni šel več samo do Predmeje, ampak je bil vrh na parkirnem prostoru tik pod Iztokovo kočo pod Malim Golakom. 

 

 

 

KK DJAK so zastopali trije borci. Uroš Breški je kljub smoli z dvakrat  predrto gumo na kraljevski razdalji zasedel 6. mesto, Gorazd Štrukelj  in Matej Pinosa pa sta se podala na srednjo razdaljo. Matej je zasedel 41. mesto, Gorazd pa je zaradi padca odstopil in se poškodval. Želimo mu čimprešnje okrevanje in spet na gas na bicikel!

Na najdaljši razdalji je zmagal Rok Erjavec (ŠD Tinje), na srednji je bil najboljši Srečko Križnič (Deš Fleš) na najkraši pa Kogler Luca (Sorriso Bike Team)

Organizator je spet dokazal da imamo en lep maraton v naši neposredni bližini z odlično podlago za še večji event. Ima vse kar mora imet! Dolžino, raznolikost, podlago za epske borbe.  Primorska maratonska turneja se nadaljuje že 7. maja v Kozini, ko bomo oblegali Slavnik in sosednje hribe.

 

FB prireditve

rezultati

stran prireditve

 

 

 
Kras Kros 2017
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 13 marec 2017

 Včeraj, v nedeljo 12.03. se je na kraški planoti nad Mirnom odvijal že 5. Kras Kros. Prelepa sončna nedelja je na start privabila preko 500 tekmovalcev iz Slovenije, italije, Hrvaške in Avstrije! Trasa je bila že tradicionalna, z majhno spremembo, temperature pa optimalne za preganjanje po krasu!

 

 

Absolutni zmagovalec je postal Cargnelutti Diego z odličnim časom 1:34:37, na startu pa so bili tudi štirje člani KK DJAK

Uroš Breški je zasedel absolutno 15. mesto (3. v kategoriji), Samo gomboc je bil absolutno 182., Gorazd Štrukelj pa 303. Na 309. mestu je bil Denis Dodič, ki se ni mogel upreti dirkanju in se ponovno vsedel na MTB z startno številko!

Čestitke gredo tudi organizatorju, ki je ponovno uspešno spravil pod streho tudi to izvedbo trenutno največje MTB prireditve v Sloveniji!

 

Foto Matej Pinosa

Rezultati

 

 
LICENCE 2017
Avtor Pinosa   
sreda, 25 januar 2017

 

Prijave za licenciranje članov pri KZS zbiramo do petka, 27.1.2017.

 

Prošnjo ali podpis na zbirni seznam pustite v trgovini DJAK.

 

 Več INFO na strani KZS

 

 

 

 
Vzpon na Sv. Goro 2016
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 15 avgust 2016

 

 

KOLESARSKI KLUB DJAK

v sodelovanju z mestno občino NOVA GORICA,
prireja

v soboto, 17.9.2016 KOLESARSKI VZPON in

OTROŠKI KROS

 

 Osrednja prireditev bo kolesarsko rekreativno tekmovanje s cestnimi kolesi v disciplini vzpon, veljaven za točkovanje v pokalu Slovenije

 

VZPON NA SVETO GORO

 

Datum tekmovanja:    sobota, 17.09.2015

Start tekmovanja:  ob 10:00 uri

Organizator:    Kolesarski klub DJAK, NOVA GORICA 

Kraj tekmovanja:  
- start tekmovanja:
NOVA GORICA - pred stavbo mestne občine
- cilj tekmovanja:
Sveta Gora nad Novo Gorico

 

Disciplina:        
* vzpon (uphill) - kolesarsko tekmovanje s kolesi v disciplini vzpon; 

Tekmovanje:

* je odprtega tipa za vse rekreativne kolesarje; 

Opis:

* Zaprta vožnja v spremstvu policije bo od starta pred občino Nova Gorica do vznožja vzpona v Solkanu, cca. 2,5 km. V Solkanu naprej od križišča za Sveto Goro bo leteči start. Pot se nadaljuje do odcepa pri gostilni na Prevalu kjer se zavije za Sveto Goro in nadaljuje do vrha. Skupaj je 8,4 km proge. Višinska razlika je 570 m. Trasa proge je asfaltirana.

 

Startnina:
Po pravilniku OMR – 16€ - plačilo na dan tekmovanja.

Prvih 150 prijavljenih prejme promocijski paket.

 

Prijave:

Preko portala:

WWW.PRIJAVIM.SE

  

(do 16.9.2015 do 12. ure)

 

Na dan tekmovanja od 7:30 ure do 09.30 ure pred občino Nova Gorica

 

RAZPIS

REZULTATI 2016  - novo

 REZULTATI 2015 

 

Prvi dve izvedba kolesarskega vzpona na Sveto Goro sta se izkazala kot zelo uspešna in to je bil motiv, da se v klubu potrudimo  in izpeljemo tekmo tudi v letu 2016. Prekrasen vzpon bo izziv za vsakogar. Že uvodni del vzpona bo kolesarje razporedil. Selekcijo in najmočnejšega pa bodo določili najstrmejši odseki vzpona, ki dosežejo tudi 20% naklona. Vzpon bo pokazal kdo je ohranil najboljšo pripravljenost čez vroče poletje. Sam vzpon pa naj bo izziv tudi drugim, saj se trud poplača s prelepimi razgledi, ki segajo od Triglava do morja, prekrasne cerkve sv. Marije, ter klancu, ki bo vsakemu močneje pognal kri po žilah. Merjenje časov bo potekalo od vznožja vzpona v Solkanu do vrha Sv. Gore. Premagati bo potrebno 570 višinskih metrov v dolžini 8.4 km (5,5 km vzpona - s popolno zaporo ceste).

 

 

 

 

1. vzpon v medijih

 2. vzpon v medijih 

3. vzpon v medijih 

 

galerija 2014

 galerija 2015 

 galerija 2016 

 

 TRGOVINA IN SERVIS MOTORNIH ŽAG IN KOSILNIC

 

 KOLESARSKI DAN – MALI OTROŠKI KROS

 

(sobota, 17.9.2015 -  popoldan )

 Mali otroški kros bo popestritev kolesarskega dne, kjer bodo otroci od 3. do 10. leta starosti v 4. kategorijah tekmovali s kolesi v malem kros krogu – poligonu  po travniku pred Mestno občino Nova Gorica. 

 Prijave na dan prireditve od 12.30 - 13:30 - brezplačno.

 

- prvi trije v kategoriji prejmejo medalje

 

  Štiri starostne kategorije:

1.     START ob 14.00 : 3-4 leta  - 1. mali krog (skupna kategorija)

2.     START ob 14: 15 : 5-6 let  - 2. kroga (kategorija dečki in deklice)

3.     START ob 14:30  : 7-8 let  - 3. krogi (kategorija dečki in deklice)

4.     START ob  15:00  : 9-10 let  -  4. krogi (kategorija dečki in deklice)

 

Predvidena podelitev medalj za najhitrejše tri v posamezni kategorij po končani prireditvi!


 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 21 - 30 od 330

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor