Cestno DP - Slap-Lože
Avtor Mitja Klavora   
torek, 27 maj 2014

V soboto 24.5.2014 se nas je 6 članov KK Djaka udeležilo 1.Kolesarske Dirke Slap-Lože, ki je štela za Državno prvenstvo in pokal SLO v organizaciji KK Izvir Vipava. Dirka je potekala na 4,3km dolgem, dokaj tehnično zahtevnem krogu s 50m višinske razlike na krog. Za zaključek kroga pa je poskrbel 400m klanc, ki je biw po parih krogih že kar zahtevn-zaradi vročine. Dirko pa je otežila še šibka vipavska burja.

 

 

Krisjan in Mitja

 

Preberite več...
 
1. Koprivniški MTB Maraton
Avtor Saso Ćosić   
četrtek, 15 maj 2014

V nedeljo, dne 11.05. je potekal v Koprivnici na Hrvaškem (mesto podjetja Podravka) prvi Koprivniški MTb Maraton v organizaciji tamkajšnjega kluba BK Rotor. In klub Rotor, se je izkazal kov resnično vzorni organizator. Med slovenskimi tekmovalci je bilo prisotnih nekaj zelo dobro poznanih obrazov, med njimi Peter Vesel (UNI TEAM SLO) , Dejan Nemeček (UNI TEAM SLO), Dejan Vračič (TEAM SPECIALIZED), Primoz Gams (ORBEA GEAX MTB TEAM).
 
Sašo

Preberite več...
 
Dirka ob Blejskem jezeru
Avtor Nina Jug   
nedelja, 11 maj 2014

Drugo soboto v maju je bila na vrsti že 42. mednarodna kolesarska dirka Ob Blejskem jezeru. To je bila že tretja dirka, ki šteje za pokal Slovenije. Udeležili smo se je tudi štirje člani KK DJAK.

 

 

Mitja

 

Preberite več...
 
DOS 2014
Avtor Pinosa   
četrtek, 08 maj 2014

Začela se je dirka okrog Slovenije - DOS 2014, kjer so se številni kolesarji podali s kolesom na več kot 1200 km dolgo pot okrog Slovenije.
Med njimi pa je tudi predstavnica našega kluba Tanja Kavčič, ki v paru z Andrejem Zamanom nastopa med mešanimi pari - s številko 602 - TanTeam.

sledimo jim lahko tukaj...

 

http://www.dos-extreme.si/


Želimo jim srečo in uživancijo do cilja.

 
Koledar tekem
Avtor Pinosa   
sreda, 23 april 2014

Koledar tekem 2014 (prijavim.se)

 

Koledar tekem 2014  (www.prvaetapa.si)

 

Koledar prireditev 2014 (www.bicikel.com)

 

Koledar tekem MTB 2014 (www.mtb.si)

 

 

 
XC Griči 2014
Avtor Gregor Gergolet   
torek, 22 april 2014

Na velikonočni ponedeljek je že nekaj let na Biljenskih gričih tekma za slovenski pokal v krosu, ki jo organizira KD DEŠFLEŠ. Tekma je tudi letos potekala v znamenju blata in dežja. Sicer se blato ni kaj dosti oprijemalo gum, je pa tekmovalcem dobesedno špricalo v oči. Za KK DJAK sta tekmovala v kategoriji veterani II Uroš Breški in pa med amaterji Gregor Gergolet.

 

 

Gregor gre gor

 

Preberite več...
 
Ponudba E3 d.o.o.
Avtor Pinosa   
sreda, 16 april 2014

Sponzor kolesarskega kluba DJAK, e3 d.o.o. ponuja ugoden - akcijski paket za nakup gospodinjskih aparatov Gorenje z ugodnimi in zajamčenimi cenami električne energije.

 

PREVERITE PONUDBO in UGODNOSTI NA NJIHOVI SPLETNI STRANI.

 

e3

 

http://www.e3.si/subvencija/

 
Tiliment Marathon Bike 2014
Avtor Uroš Breški   
torek, 15 april 2014

V nedeljo 13.04.2014 sej je v Spilimbergu odvijala že 6. izvedba TILIMENT MARATHON BIKE, ki je na treh razdaljah (104km/ 2400 v.m., 51km/1250v.m. in v sobot xc za juniorje 25km/350 v.m.) privabila na start, po navedbi organizatorja, 1300 tekmovalcev od tega kar veliko znanih imen mednarodne XCM scene! Na zanimivi progi, ki zajema prav vse elemente gorskega kolesarjenja, je vsaki udeleženec lahko pokazal svojo pripravljenost in našel dele, kjer se je prepustil užitkom tega športa!

Med tekmovalci je bilo kar nekaj Slovencev in tudi 6 članov DJAKa. Najbolje sta se odrezala UROŠ BREŠKI in SREČKO KRIŽNIČ, ki sta po 104km skupaj pripeljala skozi cilj in tako zasedla 2. in 3. mesto v kategoriji M3. V kategoriji M4 je DODIC DENIS zasedel 9. mesto, v M2 je 12. mesto zasedel ALEŠ MLINARIČ. Na približno pol krajši razdalji sta nas zastopala MATEJ PINOSA - M2, 55. mesti in GREGOLET GREGOR - ELMT, 36. mesto.

 

 

 

  

 


 

Preberite več...
 
Predstavitev VITANEST d.o.o.
Avtor Pinosa   
nedelja, 06 april 2014

Sponzor kolesarskega kluba DJAK- VITANEST d.o.o., ponuja vsem članom kluba in njihovim prijateljem odlične cene vseh njihovih prodajnih proizvodov s posebnim popustom za člane kolesarskega kluba DJAK.

 

 

Osnovna dejavnost podjetja VITANEST d.o.o. je distribucija in prodaja:

  • klimatskih naprav za hlajenje in gretje prostorov
  • ogrevalnih sistemov s toplotno črpalko zrak – voda
  • sistemov za prezračevanje z rekuperacijo toplote

 

VITANEST d.o.o.  je generalni uvoznik in distributer klimatskih naprav MITSUBISHI ELECTRIC , ter distributer za produkte TOSHIBA in DAIKIN-altherma ter drugih priznanih blagovnih znamk.

 

Posebna ponudba toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode COOLWEX, za člane KK-DJAK in njihove prijatelje.(beri dalje)

Preberite več...
 
2. KRAS KROS
Avtor Matej Pinosa   
nedelja, 16 marec 2014

Uvodna prireditev  v MTB tekmovanjih je uspešno zaključena. Organizatorja 2. MTB maratona KRAS KROS,  ALES-CA RACING in KD DEŠ FLEŠ sta z odlično promocijo privabila okrog 230 tekmovalcev  iz celotne Slovenije in Italije. V sončnem vremenu z 20 stopinjami smo v zaprti vožnji prešli prvi ogrevalni klanec, kjer se je začela tekma. Sledilo je 40 kilometrov kraškega terena po rdeči zemlji in kamnih, z lepimi singli in hitrimi makadami skratka vse kar spada k MTB maratonu.

 

 

Mitja

 

 

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 330

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor