DOS 2014
Avtor Pinosa   
četrtek, 08 maj 2014

Začela se je dirka okrog Slovenije - DOS 2014, kjer so se številni kolesarji podali s kolesom na več kot 1200 km dolgo pot okrog Slovenije.
Med njimi pa je tudi predstavnica našega kluba Tanja Kavčič, ki v paru z Andrejem Zamanom nastopa med mešanimi pari - s številko 602 - TanTeam.

sledimo jim lahko tukaj...

 

http://www.dos-extreme.si/


Želimo jim srečo in uživancijo do cilja.

 
Koledar tekem
Avtor Pinosa   
sreda, 23 april 2014

Koledar tekem 2014 (prijavim.se)

 

Koledar tekem 2014  (www.prvaetapa.si)

 

Koledar prireditev 2014 (www.bicikel.com)

 

Koledar tekem MTB 2014 (www.mtb.si)

 

 

 
XC Griči 2014
Avtor Gregor Gergolet   
torek, 22 april 2014

Na velikonočni ponedeljek je že nekaj let na Biljenskih gričih tekma za slovenski pokal v krosu, ki jo organizira KD DEŠFLEŠ. Tekma je tudi letos potekala v znamenju blata in dežja. Sicer se blato ni kaj dosti oprijemalo gum, je pa tekmovalcem dobesedno špricalo v oči. Za KK DJAK sta tekmovala v kategoriji veterani II Uroš Breški in pa med amaterji Gregor Gergolet.

 

 

Gregor gre gor

 

Preberite več...
 
Ponudba E3 d.o.o.
Avtor Pinosa   
sreda, 16 april 2014

Sponzor kolesarskega kluba DJAK, e3 d.o.o. ponuja ugoden - akcijski paket za nakup gospodinjskih aparatov Gorenje z ugodnimi in zajamčenimi cenami električne energije.

 

PREVERITE PONUDBO in UGODNOSTI NA NJIHOVI SPLETNI STRANI.

 

e3

 

http://www.e3.si/subvencija/

 
Tiliment Marathon Bike 2014
Avtor Uroš Breški   
torek, 15 april 2014

V nedeljo 13.04.2014 sej je v Spilimbergu odvijala že 6. izvedba TILIMENT MARATHON BIKE, ki je na treh razdaljah (104km/ 2400 v.m., 51km/1250v.m. in v sobot xc za juniorje 25km/350 v.m.) privabila na start, po navedbi organizatorja, 1300 tekmovalcev od tega kar veliko znanih imen mednarodne XCM scene! Na zanimivi progi, ki zajema prav vse elemente gorskega kolesarjenja, je vsaki udeleženec lahko pokazal svojo pripravljenost in našel dele, kjer se je prepustil užitkom tega športa!

Med tekmovalci je bilo kar nekaj Slovencev in tudi 6 članov DJAKa. Najbolje sta se odrezala UROŠ BREŠKI in SREČKO KRIŽNIČ, ki sta po 104km skupaj pripeljala skozi cilj in tako zasedla 2. in 3. mesto v kategoriji M3. V kategoriji M4 je DODIC DENIS zasedel 9. mesto, v M2 je 12. mesto zasedel ALEŠ MLINARIČ. Na približno pol krajši razdalji sta nas zastopala MATEJ PINOSA - M2, 55. mesti in GREGOLET GREGOR - ELMT, 36. mesto.

 

 

 

  

 


 

Preberite več...
 
Predstavitev VITANEST d.o.o.
Avtor Pinosa   
nedelja, 06 april 2014

Sponzor kolesarskega kluba DJAK- VITANEST d.o.o., ponuja vsem članom kluba in njihovim prijateljem odlične cene vseh njihovih prodajnih proizvodov s posebnim popustom za člane kolesarskega kluba DJAK.

 

 

Osnovna dejavnost podjetja VITANEST d.o.o. je distribucija in prodaja:

  • klimatskih naprav za hlajenje in gretje prostorov
  • ogrevalnih sistemov s toplotno črpalko zrak – voda
  • sistemov za prezračevanje z rekuperacijo toplote

 

VITANEST d.o.o.  je generalni uvoznik in distributer klimatskih naprav MITSUBISHI ELECTRIC , ter distributer za produkte TOSHIBA in DAIKIN-altherma ter drugih priznanih blagovnih znamk.

 

Posebna ponudba toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode COOLWEX, za člane KK-DJAK in njihove prijatelje.(beri dalje)

Preberite več...
 
2. KRAS KROS
Avtor Matej Pinosa   
nedelja, 16 marec 2014

Uvodna prireditev  v MTB tekmovanjih je uspešno zaključena. Organizatorja 2. MTB maratona KRAS KROS,  ALES-CA RACING in KD DEŠ FLEŠ sta z odlično promocijo privabila okrog 230 tekmovalcev  iz celotne Slovenije in Italije. V sončnem vremenu z 20 stopinjami smo v zaprti vožnji prešli prvi ogrevalni klanec, kjer se je začela tekma. Sledilo je 40 kilometrov kraškega terena po rdeči zemlji in kamnih, z lepimi singli in hitrimi makadami skratka vse kar spada k MTB maratonu.

 

 

Mitja

 

 

Preberite več...
 
Dobrodelni brevet 2014
Avtor Tanja Kavčič   
sreda, 05 marec 2014

Športno društvo BIK.SI organizira v soboto, 8. marca 2014 prvi letošnji 200 km brevet, ki ima dobrodelno noto, saj nosi ime POMAGAJMO OTROKOM DO ŠE LEPŠEGA OTROŠTVA. Od štartnine, ki znaša 12 evrov, gre 5 evrov direktno v šolski sklad OŠ Šturje v Ajdovščini, šolski skladi pa so namenjeni za pomoč socialno ogroženim šolarjem.

Štart breveta bo že ob 7. uri izpred OŠ Šturje, kolesarji pa bodo štartali v skupinah po 6. Vsaki skupini se bo v kartonček vpisal točen čas štarta in ne pavšalna ura za vse.

Preberite več...
 
Poročilo s Tržaške stotice
Avtor Tanja Kavčič   
ponedeljek, 13 januar 2014

JUHEJ!

Ja, je res. Facebook dela čudeže. No, zaradi mene, ki tam nič ne objavljam, bi ne bilo nobenega čudeža zato pa so ćlani KK-DJAK to storili zame in tako je bila obveščenost za današnjo Tržaško stotico res popolna. In so danes zjutraj kolesarji kar prihajali in prihajali na železniško postajo v Novi Gorici. Blizu 30 se nas je zbralo, od tega več kot pol članov KK Djak, pa Brici so tudi prišli, pa naši prijatelji randonneurji iz Ljubljane, Kopra… pa še enih par kolesarjev, ki jih nisem poznala. Še nekaj fotk za spomin, spremne besede predsednika in smo štartali. U nulo točni, so zvonili v Solkanu za k maši, a meni se je zdelo, da bolj nam zvonijo. Za popotnico.

 

Preberite več...
 
LICENCE 2014
Avtor Pinosa   
sobota, 21 december 2013

Pozdravljeni,

 

Vsi člani kluba, ki ste v letu 2013 imeli licenco KZS in jo želite imeti tudi v letu 2014, lahko samo podpišete zbirni list, ki se nahaja v trgovini DJAK (ni potrebno ponovno izponjevati obrazca).  Kdor pa potrebuje licenco na novo naj izpolni prijavni obrazec in ga skupaj s fotografijo odda v trgovino DJAK.

Pogoji in sofinanciranje licenc s strani kluba so bili sprejeti na sestanku upravnega odbora. 

 

Prosimo Vas, da vloge za licence oddate do  29.januarja 2014 (februarja licence podražajo).

 

Obrazec:

Licenca tekmovalec (.pdf)

Licenca tekmovalec (.doc)

 

Kategorije 2014

 

Cenik


 

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 327

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor