Sellaronda HERO 2014
Avtor Pinosa   
nedelja, 22 junij 2014

Maraton Sellaronda Hero 2014 je v osrčje Dolomitov privabil več kot 4000 gorskih kolesarjev. Organizator je tudi letos povečal za 1000 število prijav in tudi tokrat so bile kvote zapolnjene v enem samem dnevu. Letos se je kar veliko Slovencev odločilo, da preizkusi eno izmed dveh tras izredno zahtevnega maratona (84km - 4400vm in 63km 3300vm).

 

 

 Sportograf

 

 

 

Preberite več...
 
Pokalni vikend v Prekmurju
Avtor Nina Jug   
torek, 03 junij 2014

Pretekli vikend sta v Prekmurju potekali dve pokalni dirki. V soboto je bil na sporedu prvi letošnji kronometer, v nedeljo pa že šesta cestna dirka. Obeh sva se udeležila dva predstavnika KK DJAK.

 

 

Sergej

 
  

Preberite več...
 
Skrat Race 2014
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 02 junij 2014

V San Leonardu, blizu Čedada, smo se ta vikend zbrali ljubitelji gorskega kolesarjenja. Na izbiro smo imeli FriulBike varjanto, Maraton Skrat (enodnevni MTB maraton) in pa drugo izvedbo dvodnevne etapne MTB Dirke!  Te sva se udeležila tudi Srečko Križnič in Uroš Breški ter v sicer maloštevilčni konkurenci zmagala! Izkoristila sva jo kot dober trening in uigravanje za SUDETY MTB CHALLENGE , ki nas čaka to poletje skupaj z Alešem Mlinaričom!

 

 

 

Preberite več...
 
Cestno DP - Slap-Lože
Avtor Mitja Klavora   
torek, 27 maj 2014

V soboto 24.5.2014 se nas je 6 članov KK Djaka udeležilo 1.Kolesarske Dirke Slap-Lože, ki je štela za Državno prvenstvo in pokal SLO v organizaciji KK Izvir Vipava. Dirka je potekala na 4,3km dolgem, dokaj tehnično zahtevnem krogu s 50m višinske razlike na krog. Za zaključek kroga pa je poskrbel 400m klanc, ki je biw po parih krogih že kar zahtevn-zaradi vročine. Dirko pa je otežila še šibka vipavska burja.

 

 

Krisjan in Mitja

 

Preberite več...
 
1. Koprivniški MTB Maraton
Avtor Saso Ćosić   
četrtek, 15 maj 2014

V nedeljo, dne 11.05. je potekal v Koprivnici na Hrvaškem (mesto podjetja Podravka) prvi Koprivniški MTb Maraton v organizaciji tamkajšnjega kluba BK Rotor. In klub Rotor, se je izkazal kov resnično vzorni organizator. Med slovenskimi tekmovalci je bilo prisotnih nekaj zelo dobro poznanih obrazov, med njimi Peter Vesel (UNI TEAM SLO) , Dejan Nemeček (UNI TEAM SLO), Dejan Vračič (TEAM SPECIALIZED), Primoz Gams (ORBEA GEAX MTB TEAM).
 
Sašo

Preberite več...
 
Dirka ob Blejskem jezeru
Avtor Nina Jug   
nedelja, 11 maj 2014

Drugo soboto v maju je bila na vrsti že 42. mednarodna kolesarska dirka Ob Blejskem jezeru. To je bila že tretja dirka, ki šteje za pokal Slovenije. Udeležili smo se je tudi štirje člani KK DJAK.

 

 

Mitja

 

Preberite več...
 
DOS 2014
Avtor Pinosa   
četrtek, 08 maj 2014

Začela se je dirka okrog Slovenije - DOS 2014, kjer so se številni kolesarji podali s kolesom na več kot 1200 km dolgo pot okrog Slovenije.
Med njimi pa je tudi predstavnica našega kluba Tanja Kavčič, ki v paru z Andrejem Zamanom nastopa med mešanimi pari - s številko 602 - TanTeam.

sledimo jim lahko tukaj...

 

http://www.dos-extreme.si/


Želimo jim srečo in uživancijo do cilja.

 
Koledar tekem
Avtor Pinosa   
sreda, 23 april 2014

Koledar tekem 2014 (prijavim.se)

 

Koledar tekem 2014  (www.prvaetapa.si)

 

Koledar prireditev 2014 (www.bicikel.com)

 

Koledar tekem MTB 2014 (www.mtb.si)

 

 

 
XC Griči 2014
Avtor Gregor Gergolet   
torek, 22 april 2014

Na velikonočni ponedeljek je že nekaj let na Biljenskih gričih tekma za slovenski pokal v krosu, ki jo organizira KD DEŠFLEŠ. Tekma je tudi letos potekala v znamenju blata in dežja. Sicer se blato ni kaj dosti oprijemalo gum, je pa tekmovalcem dobesedno špricalo v oči. Za KK DJAK sta tekmovala v kategoriji veterani II Uroš Breški in pa med amaterji Gregor Gergolet.

 

 

Gregor gre gor

 

Preberite več...
 
Ponudba E3 d.o.o.
Avtor Pinosa   
sreda, 16 april 2014

Sponzor kolesarskega kluba DJAK, e3 d.o.o. ponuja ugoden - akcijski paket za nakup gospodinjskih aparatov Gorenje z ugodnimi in zajamčenimi cenami električne energije.

 

PREVERITE PONUDBO in UGODNOSTI NA NJIHOVI SPLETNI STRANI.

 

e3

 

http://www.e3.si/subvencija/

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 333

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor