2. KRAS KROS
Avtor Matej Pinosa   
nedelja, 16 marec 2014

Uvodna prireditev  v MTB tekmovanjih je uspešno zaključena. Organizatorja 2. MTB maratona KRAS KROS,  ALES-CA RACING in KD DEŠ FLEŠ sta z odlično promocijo privabila okrog 230 tekmovalcev  iz celotne Slovenije in Italije. V sončnem vremenu z 20 stopinjami smo v zaprti vožnji prešli prvi ogrevalni klanec, kjer se je začela tekma. Sledilo je 40 kilometrov kraškega terena po rdeči zemlji in kamnih, z lepimi singli in hitrimi makadami skratka vse kar spada k MTB maratonu.

 

 

Mitja

 

 

Preberite več...
 
Dobrodelni brevet 2014
Avtor Tanja Kavčič   
sreda, 05 marec 2014

Športno društvo BIK.SI organizira v soboto, 8. marca 2014 prvi letošnji 200 km brevet, ki ima dobrodelno noto, saj nosi ime POMAGAJMO OTROKOM DO ŠE LEPŠEGA OTROŠTVA. Od štartnine, ki znaša 12 evrov, gre 5 evrov direktno v šolski sklad OŠ Šturje v Ajdovščini, šolski skladi pa so namenjeni za pomoč socialno ogroženim šolarjem.

Štart breveta bo že ob 7. uri izpred OŠ Šturje, kolesarji pa bodo štartali v skupinah po 6. Vsaki skupini se bo v kartonček vpisal točen čas štarta in ne pavšalna ura za vse.

Preberite več...
 
Poročilo s Tržaške stotice
Avtor Tanja Kavčič   
ponedeljek, 13 januar 2014

JUHEJ!

Ja, je res. Facebook dela čudeže. No, zaradi mene, ki tam nič ne objavljam, bi ne bilo nobenega čudeža zato pa so ćlani KK-DJAK to storili zame in tako je bila obveščenost za današnjo Tržaško stotico res popolna. In so danes zjutraj kolesarji kar prihajali in prihajali na železniško postajo v Novi Gorici. Blizu 30 se nas je zbralo, od tega več kot pol članov KK Djak, pa Brici so tudi prišli, pa naši prijatelji randonneurji iz Ljubljane, Kopra… pa še enih par kolesarjev, ki jih nisem poznala. Še nekaj fotk za spomin, spremne besede predsednika in smo štartali. U nulo točni, so zvonili v Solkanu za k maši, a meni se je zdelo, da bolj nam zvonijo. Za popotnico.

 

Preberite več...
 
LICENCE 2014
Avtor Pinosa   
sobota, 21 december 2013

Pozdravljeni,

 

Vsi člani kluba, ki ste v letu 2013 imeli licenco KZS in jo želite imeti tudi v letu 2014, lahko samo podpišete zbirni list, ki se nahaja v trgovini DJAK (ni potrebno ponovno izponjevati obrazca).  Kdor pa potrebuje licenco na novo naj izpolni prijavni obrazec in ga skupaj s fotografijo odda v trgovino DJAK.

Pogoji in sofinanciranje licenc s strani kluba so bili sprejeti na sestanku upravnega odbora. 

 

Prosimo Vas, da vloge za licence oddate do  29.januarja 2014 (februarja licence podražajo).

 

Obrazec:

Licenca tekmovalec (.pdf)

Licenca tekmovalec (.doc)

 

Kategorije 2014

 

Cenik


 

Preberite več...
 
PREGLED SEZONE 2013
Avtor Pinosa   
petek, 22 november 2013

 

Člani kolesarskega klub DJAK smo se je tudi v sezoni 2013 lepo izkazali in tako dostojno zastopali barve kluba ter ob tem dosegli kar nekaj lepih in odmevnih uspehov. Na hitro bomo preleteli kje smo bili, mogoče pa bomo nehote tudi kaj še pozabili. Pri pregledu sezone ne bomo izpostavljali posameznih članov in članic, saj je večina tekem in dogodkov že opisanih v člankih na naši strani.

 

 

2013

 

Preberite več...
 
Vzpon na Sabotin 2013
Avtor Pinosa   
nedelja, 13 oktober 2013

KD Brda so že šestnajstič zapored organizirali vzpon na Sabotin za  zaključek sezone. Deževno in hladno jutro je verjetno odgnalo marsikaterega kolesarja a se je kljub temu na startu zbralo 33 tekmovalcev. Le dobrih 7 kilometrov je do vrha Sabotina, a je za dober čas potrebno kar nekaj moči in truda. Djakovci smo z 8. člani odnesli kar 5. pokalov.  Kratko in sladko, je izjava 4. uvrščenega Sreča Križniča. Zmagal je specialist za vzpone Jani Prešeren (BVG GULČ BTS) s časom 15min 56s.  

 

Preberite več...
 
Loka MTB maraton - DP
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 23 september 2013

 

 

V soboto 21.09. so se v Škofji Loki odvijali boji za naslove državnih prvakov v gorsko kolesarskem maratonu -xcm. Organizator je postregel z 84km in 2600 v.m. vzpenjanja po Škofjeloških gozdovih. Glavna posebnost tega maratona je vožnja v krogih. Organizator je najdaljšo varianto speljal v 3 krogih, ki so bili dovolj razgibani in zahteveni, da se je pokazalo "kolko nas je v nogah"

 

Naš klub sva zastopala Sergej Jug (M3) in Uroš Breški (M2). Oba sva uspešno in varno spravila maraton pod streho in dosegla Uroš 3. mesto in Sergej 4. mesto v svojih kategorijah.

Sicer pa je bil skupni zmagovalec in tudi zmagovalec najmočnejše kategorije ELITE Lenart Noč. Med Primorci je majico državnega prvaka oblekel Tomaž Volčič - Pantal, ki je bil tudi v absolutni konkurenci 4. Sledil pa mu je Mitja Černe - Deš Fleš.

 

Z maratona se vračam z malo mešanimi občutki. Prvič sem dirkal maraton v krogih, kar se mi zdi nekako, čeprav vem, da pravila to dopuščajo...hm...drugačno!! Na startu nas spet ni bilo veliko, čeprav vsi govorijo, da takšnih prireditev manjka. Mogoče je bila tokrat manjša udeležba zaradi , po mojem mnenju malo previsoke startnine.  Ampak, dokler bomo hodili samo v tujino na "velike" maratone, se bojo organizatorji težko odločali za organizacijo takih prireditev, kar je gotovo velik zalogaj! 

Se pravi, če hočemo podpreti organizacijo takih prireditev, je treba prit preprosto odpeljat!

Preberite več...
 
SOF - MTB maraton 2013
Avtor Pinosa   
nedelja, 15 september 2013

Zelo dobra promocija športnega dogodka z imenom SOČA OUTDOOR FESTIVAL je v Tolmin privabila  kar lepo število tekmovalcev tudi na gorsko kolesarski maraton. Prireditelji so pripravili zelo lepo a tudi zelo zahtevno traso maratona v dolžini 47 km z 1500 vm. V meglenem in mrzlem jutru se je zbralo tudi šest naših članov.  Jutranji mraz smo kar hitro pozabili, saj nas je ogrela zelo hitra, mogoče tudi prehitra zaprta vožnja skozi Tolmin do Podljubinja, kjer smo začeli z 20 kilometrskim vzponom proti planini Razor.

 

 


 

 

 

Preberite več...
 
Prednaročila za kolesa SCOTT 2014
Avtor Pinosa   
četrtek, 12 september 2013

Trgovina DJAK, vsem tekmovalcem z licenco KKDJAK,  ponuja zelo ugodne cene za kolesa SCOTT 2014.

Prednaročila in dodatne informacije v trgovini DJAK do 16.9. 2013.

 

KK DJAK

 
Djakovci v boju za Erazmovo rokavico
Avtor Gorazd Leban   
torek, 10 september 2013

V lepem sobotem vremenu smo se Djakovci ponovno odpravili v Belsko na že tradicionalen MTB maraton za Erazmovo rokavico. Na maratonu se je zbralo okoli sto udeležencev med katerimi kar šest tekmovalcev, ki smo branili čast svojega kluba. Vsekakor odlična priložnost za preizkušanje forme pred maratonom na SOF ter državnim prvenstvom v Škofji Loki.

 

 

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 81 - 90 od 331

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor