Prednaročila za kolesa SCOTT 2014
Avtor Pinosa   
četrtek, 12 september 2013

Trgovina DJAK, vsem tekmovalcem z licenco KKDJAK,  ponuja zelo ugodne cene za kolesa SCOTT 2014.

Prednaročila in dodatne informacije v trgovini DJAK do 16.9. 2013.

 

KK DJAK

 
Djakovci v boju za Erazmovo rokavico
Avtor Gorazd Leban   
torek, 10 september 2013

V lepem sobotem vremenu smo se Djakovci ponovno odpravili v Belsko na že tradicionalen MTB maraton za Erazmovo rokavico. Na maratonu se je zbralo okoli sto udeležencev med katerimi kar šest tekmovalcev, ki smo branili čast svojega kluba. Vsekakor odlična priložnost za preizkušanje forme pred maratonom na SOF ter državnim prvenstvom v Škofji Loki.

 

 

Preberite več...
 
Vzpon na Vršič
Avtor Matej Pinosa   
ponedeljek, 09 september 2013

Med skoraj tisoč udeleženci, ki so nastopili na že 35. tradicionalnem Vzponu na Vršič so nastopili tudi člani našega kluba: Marko Bertoncelj, Damjan Vodopivec, Igor Bagon, Sergej Jug ter naša nova članica Nina Jug. Vzpon pa je štel tudi za pokal Schneekoppe (Maraton Franja,  Maraton Alp in Juriš na Vršič).

 


 

Preberite več...
 
Triatlon jeklenih 2013
Avtor Srečo Križnič   
sreda, 04 september 2013

V soboto 31.8.2013 sem se udeležil tradicionalnega Triatlona jeklenih v Bohinju. Gre za edinstveno športno tekmovanje, kjer morajo vzdržljivi posamezniki ali štafete opraviti z 8. km veslanja po Bohinjskem jezeru (526 mnm), 16. km gorskega kolesarstva od jezera preko planine Uskovnice proti Konjščici in 8. kilometri gorskega teka preko Studorskega prevala (1892 mnm) do Vodnikove koče. Letos je bil Triatlon jeklenih organiziran že 27. leto.

 

 

Srečo Križnič - triatlon jeklenih 2013
 
foto: Stane Klemenc

 

Preberite več...
 
Lokve maraton 2013
Avtor Pinosa   
nedelja, 01 september 2013

Zadnja tekma za  pokal Friuli MTB Challenge se je odvila na Lokvah nad Novo Gorico. Maraton je uspešno izpeljal  in organiziral klub BIKE&RUN iz stare Gorice v sodelovanju s trgovino CULT iz Solkana.

Na startu se nas je zbralo okrog 160 gorskih kolesarjev. Na voljo sta bili dve trasi, daljša trasa s 55km in 1200vm in krajša s 40km in 800 vm.

 

 


 

Preberite več...
 
Breveta: LONDON in MADRID
Avtor Tanja Kavčič   
četrtek, 29 avgust 2013

L O N D O N   -   E D I N B U R G H   -   L O N D O N   1430 km

M A D R I D    -   G I J O N   -   M A D R I D  1240 km

 

Sta velika, svetovno znana breveta in oba sem v tem poletju uspela prevoziti. Verjetno sem edina ženska na svetu, ki sem letos vozila oba. V Angliji nas je bilo okrog 65 žensk, v Španiji pa 10. V Angliji 7 Slovencev med okrog 1100 kolesarji, v Španiji pa 5 med 241. Vsi Slovenci smo bili obakrat uspešno na cilju.

 

 

Dve Tanji na cilju v Madridu

 

Preberite več...
 
Vzpon na Široko 2013
Avtor Pinosa   
petek, 16 avgust 2013

Že 12. izvedba vzpona na Široko je na Most na Soči privabila lepo število gorskih tekačev in gorskih ter cestnih kolesarjev. Vseh skupaj se nas je zbralo preko 220. Med njimi pa kot že vrsto let tudi naši člani.

 

 

Siroko 2013

 

Preberite več...
 
MTB Maraton Salzkammergut
Avtor Pinosa   
nedelja, 04 avgust 2013

Naša klubska kolega Srečko Križnič in Sašo Ćosić sta uspešno odpeljala MTB maraton - Salzkammergut.  Srečo na najdaljši trasi z 211km in preko 7000vm, Sašo pa na 119km preizkušnji. Srečo je po opravljenem zasluženem dopustu strnil nekaj besed o tem maratonu.

Obema čestitamo za uspešno opravljeni preizkušnji.

 

 

Srečo

 

 (na sliki Srečo v akciji - klubski dres pa bil narejen žal prepozno)

 

 

Preberite več...
 
Maratonsko vročinski vikend!
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 29 julij 2013

 

Ta vikend sta se v bližini odvijala dva MTB maratona. Prvi se je odvijal v okvirju Black hole bike festa - maraton Črna luknja drugi pa  v Lovranu (hrv), kjer je bila 8. izvedba MTB Učka Maratona, ki je štela tudi za UCI MTB Marathon Series! Oba maratona so zaznamovale visoke temperature. Med tem ko je na Koroškem za hlajenje poskrbel tradicionalen prehod skozi rudnik, je v Lovranu  k malo vzdržnejšim temperaturam pripomogel gozd okrog Učke, kjer je tudi potekala proga.

Na obeh maratonih smo imeli po enega predstavnika KK DJAK! 

Najprej se je v soboto v Črno luknjo zapeljal, Denis Dodič, ki je kljub padcu in poškodbi reber uspel prevoziti ciljno črto kot 1. v svoji kategoriji! Želimo mu čim hitrjše okrevanje! Naj povemo še, da sta absolutni prvi dve mesti šle v v naše konce in sicer je zmagal Tomaž Volčič - Pantal, sledil pa mu je Aleš Boškin - Deš Fleš!

V nedeljo pa je bi v Lovranu (hrv) 8. Maraton Učka. Tako kot lani zaznamovan z 3. trasami, visokimi temperaturami in prelepimi spusti iz Učke proti morju. Naš klub je zastopal Uroš Breški, ki mu je absolutno 4. mesto zadoščalo za 2. mesto v kategoriji M2. Premoču je moral priznati Petru Veselu, ki je na tej razdalji tudi absolutno zmagal. Na najdaljši razdalji - 86.5 km je zmaga šla na Poljsko. Zmagal je Adrian Brzozka!

 

Foto Adriaction - FB!

 

povezave

UCI Učka marathon

Black Hole Bike Fest

 
London - Edinbourgh - London
Avtor Uroš Breški   
četrtek, 25 julij 2013

 

 

Naš klubski kolega Sergej nas je opomnil, da se naša uspešna udeleženka vseh velikih in pomebnih brevetov Tanja Kavčič prav danes odpravlja na še eno ekstremno preizkušnjo. 1000 udeležencev iz 33 držav bo moglo opraviti z 1400 km dolgo progo iz Londona do Edinbourgha in nazaj v London!

Cel potek lahko spremljamo na spodnji povezavi. Vozila bo pod številko K54

http://www.londonedinburghlondon.com/lastseen/?rider_no=K54

 

Srečno in hitre noge!!!

 

http://www.londonedinburghlondon.com/

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 91 - 100 od 333

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor