Istra terramagica 2013
Avtor Pinosa   
torek, 14 maj 2013

V Istri se je odvila trodnevna gorsko kolesarska prireditev na kateri se je s hudim blatom boril tudi naš član Denis Dodič. V prvi etapi je prišel v cilj kot 15. od 55 udeležencev, v drugi etapi je napredoval na skupno 12. mesto in je tako v seštevku dveh etap zasedel skupno 4. mesto v kategoriji M2. Na nedeljskem krajšem maratonu z 46km se pa je še bolj izkazal in bil skupno 7. od 59 tekmovalcev, a je bilo pred njim žal 5 tekmovalcev iz njegove kategorije tako, da je zasedel 6. mesto v kategoriji M2. Zelo lepi rezultati za kar mu čestitamo.

Skupno je na prvih dveh etapah zmaglal je Borut Ramšak (Ganseha team) na nedeljskem daljšem maratonu pa je zagal Matjaž Budin (MTB Orbea) na krajšem pa Cristian Poberai (Bike&Run)

 

 

 

 

rezultati

 

Še dodatek k tekmi...zanimivo branje (Aleš Boben blog)

 
DJAK poroča iz Maribora
Avtor Saso Ćosić   
petek, 10 maj 2013

27.04. sem se udeležil maratona Weyregg Trophy 2013 Attersee Avstrija.

 

V  cilj je prispelo 238 tekmovalcev.

Proga 56.00 km, 1.590 višincev, blato, gozne poti, asfalt.

 

Prvi del tekmovanje do 43 km sem peljal zelo suvereno, potem sem dobil krče v obe zadnji loži na nogah in sem se do cilja komaj privlekel, izgubil kakšnih 35 minut.!

36 mesto v kategoriji, namesto nekako  pričakovanega 15. Do 20…. V cilju nisem mogel iz kolesa od bolečin!?

Tekma je sicer izredno atraktivna, vredna obiska in je nekako pravi „start v sezono“ za nas iz tega konca Slovenije.

 

Več na strani:

http://www.sc-weyregg.com/neu/index.php?id=ergebnise&time=1367223304

 

V sredo 01.05. pa sem odpeljal prvič odlično organiziran  MARATON BUDA 2013 v Budimpešti.

Poslastica za ljubitelje single traila, travnat teren,  strmi vzponi, izredno dimamična progra.

Nenavaden je tudi poseben start na letališki travnati progi, kjer se starta v širini preko 300 m!

 

Proga:

 42,00 km, 1.400 višincev,  čas . 2 uri in 18 minut,   18. mesto v kategorji MASTER 2,  odlično razpoložnje, zelo zelo vesel!

Skupno 650 starterjev na maratonu.

 

Budimpešta in klub  BRINGA ERDO sta primer vzorne organizacije, izredno atraktivna lokacija!

 

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=9pog4ewPo7U

 

Sašo Ćosić
 
Goriška mtb tura - nov datum 11.5.2013 - odpeovedana
Avtor Pinosa   
sreda, 24 april 2013

Obveščamo, da smo GORIŠKO MTB TURO odpovedali zaradi napovedanega slabega vremena.  


 

 
Tiliment maraton 2013
Avtor Pinosa   
ponedeljek, 22 april 2013

Druga preizkušnja v pokalu Friuli MTB challenge je bila v Spilimbergu blizu Vidma. Že 5. zapored so organizatorji prireditev izvedli na zelo visokem nivoju. Veliko o organizaciji pove že podatek o več kot 400 prostovoljcih. Na izbiro so bile tri različne trase gorskega maratona od 25km, 52km in 104 km za najbolj pripravljene. Na startu najdaljše in srednje trase so se pojavila znana imena iz MTB sveta kot so: PERIKLIS ILIAS, BRAIDOT LUCA, CELESTINO MIRKO, CARO SILVA JULIO HUMBERTO, HYNEK KRISTIAN.

 

 


 

Preberite več...
 
GORIŠKA MTB TURA 11.5.2013
Avtor Pinosa   
nedelja, 14 april 2013

Djakovci pripravljamo  v soboto 11.5.2013 gorsko kolesarsko turo za ljubitelje terenske vožnje. Vabimo vse, ki želite doživeti lep dan z gorskim kolesom v bljižnji okolici Nove Gorice in Banjške planote.

 

KDAJ: 27.april 2013 ob 10.uri

KJE: Kromberk - Kromberški grad

 

 

 

 

Preberite več...
 
XC Griči 2013
Avtor Pinosa   
ponedeljek, 01 april 2013

V Vrtojbi se je začela XC sezona. Tekma v MTB krosu - Griči 2013 v organizaciji Dešfleša se je odvila lepem vremenu z zelo blatno in selektivno progo. Na progo se podalo okrog 200 tekmovalcev iz vseh kategorij med katerimi pa smo imeli le enega našega člana, Primoža Antlerja. Primož se je odlično boril in na koncu pristal na 8. mestu v dobri konkurenci v kategoriji Master I. Dobra uvrstitev pa je tudi potrditev dobrega dela v zimskem času in potrditev, da se je novega 29' kolesa že dobro privadil. Med elito sta brata Braidot in Tanja Žakelj premočno premagali konkurenco. Več pa na www.mtb.si.

V galeriji pa je moj foto krog po progi…

 

 


 

 

 
Sezona 2013 je tu...
Avtor Pinosa   
sreda, 06 marec 2013

Djakvoci bomo v sezoni 2013 po najboljših močeh nabirali kilometre, višinske metre, točke, zmage in predvsem užitke v različnih kolesarskih panogah. Aktivni bomo na gorskih maratonih tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Prvič se bosta na etapnem MTB maratonu na Sardiniji trudila Uroš Breški in nov član Aleš Mlinarič (prej Energija team). V klub smo pridobili še izkušenega MTB veterana Denisa Dodiča (prej MBK ORBEA), ter Saša Ćosića, ki bo branil barve kluba na Štajerskem koncu Slovenije. Za nekatere, bo letošnji največji izziv MTB maraton v dolomitih Sella Ronda Hero, drugim pa bo izziv Ötztaler radmaraton v Avstriji. Člani na gorskih kolesih se bomo borili tudi na XC maratonih v pokalu Friuli MTB Challenge. Na cestah se bodo najdlje podajali naši brevetaši z Tanjo Kavčič na čelu, ter ostali, ki bomo poskušali izboljševati lastne rekorde na vzponih in klasičnih cestnih maratonih in dirkah. V letošnjem letu smo se odpovedali organizaciji Maratona KRAS kot tudi breveta, saj je za tako majhen klub to prevelik organizacijski kot tudi finančni zalogaj in tako bo ostalo več časa za vrtenje pedal. Ob strani pa lahko obiščete naše stare in nove sponzorje kluba, ki bodo sodelovali z nami tudi v letu 2013.

Klub pa bo še naprej aktiven in bo že 27. aprila 2013 organiziral voden rekreativni izlet z imenom GORIŠKA MTB TURA v okvirni dolžini 50-60km in cca. 1300vm. Več novic o turi bo še sledilo.

 

 
Djakovci prvič skupaj darovali kri
Avtor Gorazd   
sobota, 26 januar 2013

V torek 22.1. smo se člani KK-DJAK odločili za humanitarno dejanje in na transfuzijskem oddelku splošne bolnišnice Šempeter darovali kri. V stari šempeterski bolnišnici je vladalo dobro vzdušje, za kar je pripomoglo tudi prijazno medicinsko osebje. Člani kluba smo se za tako akcijo odločili prvič in upamo, da se jih bomo tudi v bodoče v še večjem številu.

 

 

 

 

Nekaj slik je v galeriji.

 

 

 

Preberite več...
 
1. STOTICA v 2013
Avtor Tanja Kavcic   
nedelja, 06 januar 2013

Ma ja, kej čmo, rečem smu, da vam je usem, ki ste dns ostali doma ali kjerkoli, lhku zlu žau, ker vs ni blo szi nami. Razen tistim, ki ste bolni, čimprej ozdravte. Smo vozili tudi z vs.

Zjutraj se nas je na železniški postaji v Novi Gorici zbralo devet kolesarjev, super skupina in ob 9.05 smo se zapodili Tržaški stotici naproti.

 

Preberite več...
 
MTB IZLET proti TRSTELJU
Avtor Pinosa   
nedelja, 02 december 2012

Od zahoda so rinili črni oblaki in je bila temperaturi okrog 7 stopinj, moram priznati, da nisem pričakoval udeležbe a smo se na zbornem mestu le zbrali trije kandidati za MTB izlet, ki smo ga v slabih treh urah v lepem tempu tudi delno izpeljali.

 
cerje

 

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 91 - 100 od 314

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor