Tiliment maraton 2013
Avtor Pinosa   
ponedeljek, 22 april 2013

Druga preizkušnja v pokalu Friuli MTB challenge je bila v Spilimbergu blizu Vidma. Že 5. zapored so organizatorji prireditev izvedli na zelo visokem nivoju. Veliko o organizaciji pove že podatek o več kot 400 prostovoljcih. Na izbiro so bile tri različne trase gorskega maratona od 25km, 52km in 104 km za najbolj pripravljene. Na startu najdaljše in srednje trase so se pojavila znana imena iz MTB sveta kot so: PERIKLIS ILIAS, BRAIDOT LUCA, CELESTINO MIRKO, CARO SILVA JULIO HUMBERTO, HYNEK KRISTIAN.

 

 


 

Preberite več...
 
GORIŠKA MTB TURA 11.5.2013
Avtor Pinosa   
nedelja, 14 april 2013

Djakovci pripravljamo  v soboto 11.5.2013 gorsko kolesarsko turo za ljubitelje terenske vožnje. Vabimo vse, ki želite doživeti lep dan z gorskim kolesom v bljižnji okolici Nove Gorice in Banjške planote.

 

KDAJ: 27.april 2013 ob 10.uri

KJE: Kromberk - Kromberški grad

 

 

 

 

Preberite več...
 
XC Griči 2013
Avtor Pinosa   
ponedeljek, 01 april 2013

V Vrtojbi se je začela XC sezona. Tekma v MTB krosu - Griči 2013 v organizaciji Dešfleša se je odvila lepem vremenu z zelo blatno in selektivno progo. Na progo se podalo okrog 200 tekmovalcev iz vseh kategorij med katerimi pa smo imeli le enega našega člana, Primoža Antlerja. Primož se je odlično boril in na koncu pristal na 8. mestu v dobri konkurenci v kategoriji Master I. Dobra uvrstitev pa je tudi potrditev dobrega dela v zimskem času in potrditev, da se je novega 29' kolesa že dobro privadil. Med elito sta brata Braidot in Tanja Žakelj premočno premagali konkurenco. Več pa na www.mtb.si.

V galeriji pa je moj foto krog po progi…

 

 


 

 

 
Sezona 2013 je tu...
Avtor Pinosa   
sreda, 06 marec 2013

Djakvoci bomo v sezoni 2013 po najboljših močeh nabirali kilometre, višinske metre, točke, zmage in predvsem užitke v različnih kolesarskih panogah. Aktivni bomo na gorskih maratonih tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Prvič se bosta na etapnem MTB maratonu na Sardiniji trudila Uroš Breški in nov član Aleš Mlinarič (prej Energija team). V klub smo pridobili še izkušenega MTB veterana Denisa Dodiča (prej MBK ORBEA), ter Saša Ćosića, ki bo branil barve kluba na Štajerskem koncu Slovenije. Za nekatere, bo letošnji največji izziv MTB maraton v dolomitih Sella Ronda Hero, drugim pa bo izziv Ötztaler radmaraton v Avstriji. Člani na gorskih kolesih se bomo borili tudi na XC maratonih v pokalu Friuli MTB Challenge. Na cestah se bodo najdlje podajali naši brevetaši z Tanjo Kavčič na čelu, ter ostali, ki bomo poskušali izboljševati lastne rekorde na vzponih in klasičnih cestnih maratonih in dirkah. V letošnjem letu smo se odpovedali organizaciji Maratona KRAS kot tudi breveta, saj je za tako majhen klub to prevelik organizacijski kot tudi finančni zalogaj in tako bo ostalo več časa za vrtenje pedal. Ob strani pa lahko obiščete naše stare in nove sponzorje kluba, ki bodo sodelovali z nami tudi v letu 2013.

Klub pa bo še naprej aktiven in bo že 27. aprila 2013 organiziral voden rekreativni izlet z imenom GORIŠKA MTB TURA v okvirni dolžini 50-60km in cca. 1300vm. Več novic o turi bo še sledilo.

 

 
Djakovci prvič skupaj darovali kri
Avtor Gorazd   
sobota, 26 januar 2013

V torek 22.1. smo se člani KK-DJAK odločili za humanitarno dejanje in na transfuzijskem oddelku splošne bolnišnice Šempeter darovali kri. V stari šempeterski bolnišnici je vladalo dobro vzdušje, za kar je pripomoglo tudi prijazno medicinsko osebje. Člani kluba smo se za tako akcijo odločili prvič in upamo, da se jih bomo tudi v bodoče v še večjem številu.

 

 

 

 

Nekaj slik je v galeriji.

 

 

 

Preberite več...
 
1. STOTICA v 2013
Avtor Tanja Kavcic   
nedelja, 06 januar 2013

Ma ja, kej čmo, rečem smu, da vam je usem, ki ste dns ostali doma ali kjerkoli, lhku zlu žau, ker vs ni blo szi nami. Razen tistim, ki ste bolni, čimprej ozdravte. Smo vozili tudi z vs.

Zjutraj se nas je na železniški postaji v Novi Gorici zbralo devet kolesarjev, super skupina in ob 9.05 smo se zapodili Tržaški stotici naproti.

 

Preberite več...
 
MTB IZLET proti TRSTELJU
Avtor Pinosa   
nedelja, 02 december 2012

Od zahoda so rinili črni oblaki in je bila temperaturi okrog 7 stopinj, moram priznati, da nisem pričakoval udeležbe a smo se na zbornem mestu le zbrali trije kandidati za MTB izlet, ki smo ga v slabih treh urah v lepem tempu tudi delno izpeljali.

 
cerje

 

Preberite več...
 
MTB IZLET na KORADO
Avtor Pinosa   
ponedeljek, 19 november 2012

Čeprav v nekoliko muhastem in kar hladnem vremenu smo se na zbornem mestu zbrali trije člani kluba in se odpravili proti Koradi. V kar lepem tempu smo prevozili kolesarsko pot ob Soči. V Plavah nas je počakal še četrti član in skupaj smo se podali na skoraj uro dolg prenovljen makadamski vzpon proti Koradi. Z nekaj postanki smo bili na vrhu kar dobro preznojeni in prijetno utrujeni. 

 

 


 

Preberite več...
 
SEZONA 2012
Avtor Pinosa   
sobota, 27 oktober 2012

Sezona 2012 je bila za kolesarski klub DJAK uspešna. To potrjujejo rezultati tako na cestnih kot tudi gorsko kolesarskih tekmah ter tudi izredne razdalje, ki so jih naši člani prevozili na tako imenovanih Brevetih. Vsak član je s svojo prisotnostjo na tekmovanjih ali prireditvah dostojno zastopal barve kluba, sponzorje in donatorje ter s tem promoviral kolesarski šport kot zdrav način življenja. Za vse dosežke vsem skupaj in vsakemu posebej čestitamo. Kljub težkim časom, ki vlada v Sloveniji, pa se moramo posebej zahvaliti našemu glavnemu pokrovitelju TRGOVINI IN SERVISU DJAK ter ostalim sponzorjem in donatorjem brez katerih si delovanje kluba ne moremo predstavljati.  

Preberite več...
 
MARATONA DLES DOLOMITES
Avtor Kristjan   
torek, 16 oktober 2012

 

 

Od 17. oktobra do 7. novembra se je možno prijaviti na enega največjih, najzanimivejših in najlepših cestnokolesarskih maratonov v evropi: MARATONA DLES DOLOMITES..
Maraton je izjemen zaradi števila udeležencev, brezhibne organizacije in lepote pokrajine.

 

 

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 91 - 100 od 311

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor