SEZONA 2012
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
sobota, 27 oktober 2012

Sezona 2012 je bila za kolesarski klub DJAK uspešna. To potrjujejo rezultati tako na cestnih kot tudi gorsko kolesarskih tekmah ter tudi izredne razdalje, ki so jih naši člani prevozili na tako imenovanih Brevetih. Vsak član je s svojo prisotnostjo na tekmovanjih ali prireditvah dostojno zastopal barve kluba, sponzorje in donatorje ter s tem promoviral kolesarski šport kot zdrav način življenja. Za vse dosežke vsem skupaj in vsakemu posebej čestitamo. Kljub težkim časom, ki vlada v Sloveniji, pa se moramo posebej zahvaliti našemu glavnemu pokrovitelju TRGOVINI IN SERVISU DJAK ter ostalim sponzorjem in donatorjem brez katerih si delovanje kluba ne moremo predstavljati.  

Člani smo bili prisotni na veliko tekmah v Sloveniji in tujini. Udeleževali smo se ekstremnih cestnih Brevetov od najkrajšega 200 km pa do najdaljšega z izjemno razdaljo 1001 milje (1625km), kjer moramo Tanji Kavčič še enkrat čestitati za izreden uspeh. Bili smo prisotni na cestnih dirkah in maratonih kot so Franja, Alpe, Otztaler in vzponih na Mangart, Drežniške ravne, Široko, Sabotin. Veliko pa smo vozili tudi po brezpotjih na gorsko-kolesarskih maratonih doma predvsem pa v tujini na maratonih za pokal Friuli Challenge, maraton Sellaronda Hero, ter že 4. uspešen nastop Uroša Breškija na sloviti etapni dirki Cape Epic v Južni Afriki. O vseh uspehih, dogodivščinah in rezultatih lahko preberemo v zgodovini novic na naši internetni strani, ki se je čez leto pridno polnila in nastalo je veliko zanimivih prispevkov in zgodbic za spomin. Klub pa je tudi v letu 2012 organiziral dve množični prireditvi, ki sta obe zelo lepo uspeli. Sodeč po pohvalah in komentarjih udeležencev za 4. MTB maraton KRAS kot za Brevet – Goriških 200, lahko sklepamo, da trud ni bil zaman in nam lahko daje zagon za še boljše delo v prihodnosti. Ob tej priložnosti se moramo še enkrat zahvaliti vsem članom in drugim prostovoljcem, ki ste nam izkazali pomoč pri organizaciji obeh prireditev.

 

Za konec lahko rečemo, da v klubu moramo nadaljevati v takem ritmu tudi v prihodnji sezoni, predvsem pa v kolesarjenju še naprej uživati.

 

Matej Pinosa

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor