MTB IZLET proti TRSTELJU
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
nedelja, 02 december 2012

Od zahoda so rinili črni oblaki in je bila temperaturi okrog 7 stopinj, moram priznati, da nisem pričakoval udeležbe a smo se na zbornem mestu le zbrali trije kandidati za MTB izlet, ki smo ga v slabih treh urah v lepem tempu tudi delno izpeljali.

 
cerje

 

Kot je bilo predvideno smo se podali po Panovcu proti Vogrskem in naprej po gozdni poti in z enim vzpončkom smo že bili v Renčah. Ni manjkalo veliko, da bi sam izlet predčasno zaključil, saj je v enem podvozu voda naredila ogromen jarek, ki pa sem ga s pretemnimi očali spregledal, a sem se na srečo še ulovil. Med potjo smo opazovali sivo nebo kako nanaša sneg nad Trnovski gozd. Nas pa je nekje na Vogrskem začel rahlo hladiti dežek, ki pa nas ni oviral preveč.  Nadaljevali smo pot in zagrizli po stezi z dokaj strmim klancem priti Trstelju. Na vrhu pa smo se odločili, da danes Trstelja ne bomo osvojili saj se je medtem dež že okrepil zato smo zavili proti Cerju, kjer smo obdelali še kratek del proge našega maratona. Kolega nas je nato povabil k prijatelju v Lokvici, ki je takoj vedel kaj potrebujemo, tako smo ogreti in boljše volje nadaljevali proti domu, kjer je nas dež še dodobra opral.

 

 

Branko in Primož

 

 

Čeprav premočen in nekoliko prezebel lahko rečem, da je bila 55km tura lepa, saj sta kolega spoznala nekatere nove poti in verjamem, da bomo še šli skupaj .

 

Naslednji skupen zimski podvig bo verjetno cestna runda in kakšen nočni pohod z lučkami. (Golak, Škabrijel, ?).

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor