GORIŠKA MTB TURA 11.5.2013
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
nedelja, 14 april 2013

Djakovci pripravljamo  v soboto 11.5.2013 gorsko kolesarsko turo za ljubitelje terenske vožnje. Vabimo vse, ki želite doživeti lep dan z gorskim kolesom v bljižnji okolici Nove Gorice in Banjške planote.

 

KDAJ: 27.april 2013 ob 10.uri

KJE: Kromberk - Kromberški grad

 

 

 

 

Gorsko kolesarska tura bo vodena kot izlet po skupinah. Podali se bomo na 50 km turo z cca. 1200 - 1600 višinskih metrov, ki je primerna rekreativne kolesarje z nekaj izkušnjami terenske vožnje z gorskim kolesom.

 

Trasa nas bo vodila po gozdnih poteh in makadamih z nekaj krajšimi težjimi odseki v okolici goriške občine in Banjške planote. Tura ne bo tekmovalne narave in je namenjena druženju, uživanju in spoznavanju gorskih kolesarskih poti na goriškem. Tempo kolesarjenja bomo prilagajali željam skupine. Med turo so predvideni vmesnimi postanki z mini degustacijo na Banjški planoti. Vsak udeleženec kolesari na lastno odgovornost. Proga ne bo zaprta in je zato potrebno upoštevati cestno prometne predpise. Čelada je obvezna. V primeru slabega vremena (dežja) tura odpade. Mladoletni otroci od 16. leta naprej se lahko ture udeležijo le v spremstvu staršev.

 

Zaključek ture bo na Kromberškem gradu.

 

Za skromnih 5€ se bomo skupaj odpeljali en lep MTB krog in na koncu vas bomo postregli s toplim obrokom in pijačo. Za člane kolesarskega kluba DJAK je izlet brezplačen.

 

 


Info e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Dogodek: facebook

 


 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor