Maratonsko vročinski vikend!
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 29 julij 2013

 

Ta vikend sta se v bližini odvijala dva MTB maratona. Prvi se je odvijal v okvirju Black hole bike festa - maraton Črna luknja drugi pa  v Lovranu (hrv), kjer je bila 8. izvedba MTB Učka Maratona, ki je štela tudi za UCI MTB Marathon Series! Oba maratona so zaznamovale visoke temperature. Med tem ko je na Koroškem za hlajenje poskrbel tradicionalen prehod skozi rudnik, je v Lovranu  k malo vzdržnejšim temperaturam pripomogel gozd okrog Učke, kjer je tudi potekala proga.

Na obeh maratonih smo imeli po enega predstavnika KK DJAK! 

Najprej se je v soboto v Črno luknjo zapeljal, Denis Dodič, ki je kljub padcu in poškodbi reber uspel prevoziti ciljno črto kot 1. v svoji kategoriji! Želimo mu čim hitrjše okrevanje! Naj povemo še, da sta absolutni prvi dve mesti šle v v naše konce in sicer je zmagal Tomaž Volčič - Pantal, sledil pa mu je Aleš Boškin - Deš Fleš!

V nedeljo pa je bi v Lovranu (hrv) 8. Maraton Učka. Tako kot lani zaznamovan z 3. trasami, visokimi temperaturami in prelepimi spusti iz Učke proti morju. Naš klub je zastopal Uroš Breški, ki mu je absolutno 4. mesto zadoščalo za 2. mesto v kategoriji M2. Premoču je moral priznati Petru Veselu, ki je na tej razdalji tudi absolutno zmagal. Na najdaljši razdalji - 86.5 km je zmaga šla na Poljsko. Zmagal je Adrian Brzozka!

 

Foto Adriaction - FB!

 

povezave

UCI Učka marathon

Black Hole Bike Fest

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor