Lokve maraton 2013
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
nedelja, 01 september 2013

Zadnja tekma za  pokal Friuli MTB Challenge se je odvila na Lokvah nad Novo Gorico. Maraton je uspešno izpeljal  in organiziral klub BIKE&RUN iz stare Gorice v sodelovanju s trgovino CULT iz Solkana.

Na startu se nas je zbralo okrog 160 gorskih kolesarjev. Na voljo sta bili dve trasi, daljša trasa s 55km in 1200vm in krajša s 40km in 800 vm.

 

 


 

Organizator je moral nekoliko spremeniti in podaljšati obe trasi za 5 km, zaradi vaj civilne zašÄite. Trasa maratona je brez posebnih tehničnih odsekov in poteka le po gozdnih makadamskih poteh, ki postanejo na določenih odsekih precej hitri in zato tudi nekoliko nevarni. Trije člani našega kluba smo se podali na krajšo progo. Gorazd Leban je dobro potegnil na prvi klanec in je tako kasneje ulovil manjšo skupino s katero se je borili do cilja in na koncu zasedel skupno 8. mesto in tretje v kategoriji. Sam sem prišel v cilj dobre tri minute za njim na 11. mestu in 4. v kat., Gorazd Štrukelj pa še nekaj minut za mano in je bil prav tako 4. med tekmovalci brez licence. Obe zmagi sta šli v Italijo, od Slovencev se  je na daljši trasi ponovno najbolje odrezal Tomaž Volčič (KK Pantal), ki je z zmago še potrdil skupno zmago v pokalu v kategoriji M1. Lepa prireditev, bo posebej Gorazdu ostala v lepem spominu, saj je poleg stopničk za tretje mesto na koncu prejel še lepo glavno nagrado - jogi iz Mebla JOGI.

 

Slike so v galeriji.

 

rezultati -> 55km , 40km

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava






Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor