Dobrodelni brevet 2014
PDF Natisni E-pošta
Avtor Tanja Kavčič   
sreda, 05 marec 2014

Športno društvo BIK.SI organizira v soboto, 8. marca 2014 prvi letošnji 200 km brevet, ki ima dobrodelno noto, saj nosi ime POMAGAJMO OTROKOM DO ŠE LEPŠEGA OTROŠTVA. Od štartnine, ki znaša 12 evrov, gre 5 evrov direktno v šolski sklad OŠ Šturje v Ajdovščini, šolski skladi pa so namenjeni za pomoč socialno ogroženim šolarjem.

Štart breveta bo že ob 7. uri izpred OŠ Šturje, kolesarji pa bodo štartali v skupinah po 6. Vsaki skupini se bo v kartonček vpisal točen čas štarta in ne pavšalna ura za vse.

Na prvi kontrolni točki pod Castelmontom bo na voljo čaj, na drugi, v Gradežu, pa bo pogostitev z veliko pijače, piškoti, suhim sadjem in oreščki, domačim pecivom... Tretja kontrolna točka pa bo v Štanjelu na bencinski črpalki.

Ob prihodu v cilj bo za vse udeležence pašta in sok, po simbolični ceni pa bo na voljo pecivo - medenjaki, ki jih bodo spekli učenci te osnovne šole in izkupiček od prodaje prav tako namenili v šolski sklad.

Za organizacijo breveta smo se zelo potrudili, saj želimo slovenske brevete približati nivoju italijanskih. Tudi zato prav lepo vabljeni. 90 nas je že prijavljenih, med njimi nekatera zveneča slovenska kolesarska imena, ki jih lahko KK DJAK še dopolni. Vsak je zelo dobrodošel.

Na Tržaški stotici smo se imeli zelo lepo, pa dajmo to ponovit. Ker je proga nezahtevna, bo mala malčica tudi za gorce, ki sicer ne vozite 200 km razdalj. A vse je enkrat prvič.

Več informacij pa na strani Randonneurs Slovenija.

Lep pozdrav

Tanja

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor