Tiliment Marathon Bike 2014
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
torek, 15 april 2014

V nedeljo 13.04.2014 sej je v Spilimbergu odvijala že 6. izvedba TILIMENT MARATHON BIKE, ki je na treh razdaljah (104km/ 2400 v.m., 51km/1250v.m. in v sobot xc za juniorje 25km/350 v.m.) privabila na start, po navedbi organizatorja, 1300 tekmovalcev od tega kar veliko znanih imen mednarodne XCM scene! Na zanimivi progi, ki zajema prav vse elemente gorskega kolesarjenja, je vsaki udeleženec lahko pokazal svojo pripravljenost in našel dele, kjer se je prepustil užitkom tega športa!

Med tekmovalci je bilo kar nekaj Slovencev in tudi 6 članov DJAKa. Najbolje sta se odrezala UROŠ BREŠKI in SREČKO KRIŽNIČ, ki sta po 104km skupaj pripeljala skozi cilj in tako zasedla 2. in 3. mesto v kategoriji M3. V kategoriji M4 je DODIC DENIS zasedel 9. mesto, v M2 je 12. mesto zasedel ALEŠ MLINARIČ. Na približno pol krajši razdalji sta nas zastopala MATEJ PINOSA - M2, 55. mesti in GREGOLET GREGOR - ELMT, 36. mesto.

 

 

 

  

 


 

Sicer je na najdaljši trasi v močni mednarodni udeležbi zmagal Paulissen Roel, med dekleti pa Elena Gaddoni. Najboljši med Slovenci pa je bil Lenart Noč, ki je v kategoriji Elite dosegel 14. mesto. Od Primorcev je najhitreje opravil za dolgo progo TOMAŽ VOLČIČ - KK Nova Gorica, ki je bil v kategoriji M2 drugi, na krajši progi je bil najhitrejši Pantalovec BLAŽ URŠIČ, DešFleš pa je zastopal na isti razdalji MITJA ČERNE, ki je v kategoriji M2 osvojil 6. mesto.

Tiliment in Spilimbergo sta ponovno pokazala, da je ta maraton eden najbolje organizranih maratonov v naših koncih. Od ostalih GFjev pa vsekakor izstopa z pravo maratonsko , 104 km dolgo traso!

 

 

  

 

galerija

rezultati

http://www.tilimentmarathonbike.it/

 

 

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor