1. Koprivniški MTB Maraton
PDF Natisni E-pošta
Avtor Saso Ćosić   
četrtek, 15 maj 2014

V nedeljo, dne 11.05. je potekal v Koprivnici na Hrvaškem (mesto podjetja Podravka) prvi Koprivniški MTb Maraton v organizaciji tamkajšnjega kluba BK Rotor. In klub Rotor, se je izkazal kov resnično vzorni organizator. Med slovenskimi tekmovalci je bilo prisotnih nekaj zelo dobro poznanih obrazov, med njimi Peter Vesel (UNI TEAM SLO) , Dejan Nemeček (UNI TEAM SLO), Dejan Vračič (TEAM SPECIALIZED), Primoz Gams (ORBEA GEAX MTB TEAM).
 
Sašo

Proga dolžine 60 km in z okli 1.100 višinci je bila zelo dinamična, potekala je po okoliđških hribih Koprivnice. Izmanjavale so se izredno lepe enoslednice, pa gosznde vlake, makadamske ceste, povezavoalne poti, kak kos tudi asfalt. Sam sem zasedel  52 mesto med okoli 160 tekmovalci,oziroma v kategoriji master 2 (40 - 50 let) 7. mesto.
Morda bi se dalo napraviti rezultatsko tudi tudi kaj več, a mi je na 15 km  je začelo iztekati mleko iz zadnjega plašča in sem potreboval dva postanka, da sem nekako poštimal defekt in morda izgubil kakšnih 10 minut.
Zmagovalec dirke je bil z časom 2 uri 5 minut 55 sec. Milo Pilski iz kluba BGK Tuškanac, drugo mesto je zasdedel moj prijatelj in someščan Dejan Vračič (team Specialized) , nato sta sledila mojstra Dejan Nemeček in Peter Vesel (UNI TEAM SLOVENIJA).
Maraton je izvedbeno zelo uspel in ga priporočam vsem,ki še niste obiskali tega dela Hrvaške, pa vsem, ki imate radi "flow" in številne kratke začinjene vzpone.
 
Iz Maribora s pozdravi

Sašo Ćosić
KK DJAK, NOVA GORICA
 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor