Cestno DP - Slap-Lože
PDF Natisni E-pošta
Avtor Mitja Klavora   
torek, 27 maj 2014

V soboto 24.5.2014 se nas je 6 članov KK Djaka udeležilo 1.Kolesarske Dirke Slap-Lože, ki je štela za Državno prvenstvo in pokal SLO v organizaciji KK Izvir Vipava. Dirka je potekala na 4,3km dolgem, dokaj tehnično zahtevnem krogu s 50m višinske razlike na krog. Za zaključek kroga pa je poskrbel 400m klanc, ki je biw po parih krogih že kar zahtevn-zaradi vročine. Dirko pa je otežila še šibka vipavska burja.

 

 

Krisjan in Mitja

 

Bila sta 2 štarta, v prvem sta nastopila Nina Jug 6 krogov 25,2 km in Sergej Jug 10 krogov 42km, ki sta se tudi najbolje odrezala od naših, saj sta oba zasedla 4. mesto v njihovi kategoriji. V drugem Štartu s 15. krogi in 63 km smo pa nastopili Mitja Klavora, Matej Pinosa, Kristjan Poberaj in Gorazd Štrukelj vsi 4 smo se borili do  konca naših moči, a žal ni nobenemu uspelo dokončat djrke ker so nas najhitrejš žal ulovili za en krog ali več in smo zato končali kot neuvrščeni saj smo morali odstopiti ://.

Vsaka nova izkušnja nam pride prav za naslednje dirke.Ne bo druge kot trenjrat,trenjrat in še enkrat trenjrat, da nas n naslednjih dirkah ne bojo ulovili za krog :).

Za konec bom pa še dodal, da je bilo zelo lepo ker se nas je že več članov udeležilo djrke :) Upam, da v prihodnje bo še več predstavnikov našega kluba na djrkah. Že ta vikend bosta potekala kronometer Občine Tišina in naslednji dan pa že pokal Občine rogaševci.Tistim ki se boste udeležili pa želim vso srečo.

 

 

Sergej in Nina

Čestitke vsem državnim prvakom.

 

rezultati na : http://www.izvir-klub.si/

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor