Skrat Race 2014
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 02 junij 2014

V San Leonardu, blizu Čedada, smo se ta vikend zbrali ljubitelji gorskega kolesarjenja. Na izbiro smo imeli FriulBike varjanto, Maraton Skrat (enodnevni MTB maraton) in pa drugo izvedbo dvodnevne etapne MTB Dirke!  Te sva se udeležila tudi Srečko Križnič in Uroš Breški ter v sicer maloštevilčni konkurenci zmagala! Izkoristila sva jo kot dober trening in uigravanje za SUDETY MTB CHALLENGE , ki nas čaka to poletje skupaj z Alešem Mlinaričom!

 

 

 

Tekme so bile zaradi sobotnega spektakla na Zoncolanu premaknjene na nedeljo in ponedeljek! V nedeljo smo se najprej s starta pognali etapni borci, približno dvajset minut za nami pa še enodnevni maratonci. Opravili smo z isto traso (1900 v.m. in 58km) Proga nam je postregla z vsem tistim, kar lahko dober maraton postreže. Lepa narava, zahtevni vzponi in tehnični a zabavni spusti. Na enodnevnem maraton je zmagal Kolumbijec Marco Aurelio Rincon, najhitrejši Slovenec pa Volčič Tomaž. V etapnem seštevku pa sva z lepo prednostjo dobila midva!

Tudi drugi dan nas po pričakovanju  proga ni razočarala. Spet 1900 metrov vzpenjanja v 50km. Etapo sva odpeljala kontrolirano in prišla v cilj kot prva!

Spet nas etapna Benečija ni razočarala. Prijetno vzdušje lepa narava in dobra organizacija. Vse to kar kliče po večji udeležbi! Mogoče nas je bilo manj, ker je bila dirka tudi v ponedljek, ko je bil v Italiji državni praznik, pri nas pa normalen delovni dan...No ja...mogoče pa nas bo drugo leto še več!!!

 

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor