Sezona 2015 je tu...
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
ponedeljek, 02 marec 2015

Začela se je že v januarju, ko je naš nov član Tomaž ÄŒefuta suvereno nastopal in zmagal na tekmi zimske MTB lige in bil skupno tretji na maratonu Lenaro GF nad Trstom. Klubu se je pridružil še Savo Bremec iz Ljubljane, ki bo nastopal na MTB maratonih.

Že prihodnji vikend bodo sezono začeli naši dolgoprogaši oz. brevetarji na prvem 200km brevetu, sledil pa bo MTB vikend s 3. KRAS KROS-om in začetkom CAPE EPICA v JAR. Proti koncu meseca bo otvoritev sezone za slovenski pokal s kronometri, cestnimi dirkami in vzponi. V aprilu se začne pokal Friuli MTB Challenge z devetimi preizkušnjami v MTB maratonih ter SLO pokal v XC krosu z uvodom v Vrtojbi z XC Griči. Tu so še tekme Endura in DH-ja ter razni festivali in tradicionalne kolesarske prireditve.

Do konca sezone bo torej več kot dovolj tekem in priložnosti za borbe in akcijo s kolesi. Zato vsem želimo veliko uspehov in uživanja na kolesu.

Septembra  pa klub čaka organizacija 2. vzpona na Sveto Goro, ki je letos vpisan v koledar tekem v KZS in bo letos štel za točke SLO pokala v vzponih.  

 

marathonmtb.com

KOLEDARJI:

 

PRIJAVIM.SE

MTB.SI

Friuli MTB Challenge

BREVETI

UCI

MTB KLASIKE

MTB HUDE

MTB MARATONI

 

 

 

 

 

 

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor