TIÅ INA in PTUJ
PDF Natisni E-pošta
Avtor Nina Jug   
torek, 14 april 2015

28. marca smo tudi cestni kolesarji ''otvorili'' pokalno sezono. Kot lani, smo jo začeli v Prekmurju, natančneje v Tišini. Tam je potekal že 6. Pokal občine Tišina. Dirko so otvorili starejši mladinci in nova kategorija Amater+. Tem so sledili Amaterji, ter Mastersi A – D. V naslednjem startu pa sva bila tudi 2 člana KK DJAK. Sergej Jug je zastopal kategorijo Masters E. Celotno dirko se je vozil v manjši skupini in na koncu zasedel 5. mesto. Sama sem prvi krog še zdržala z vodilnimi, nato pa so mi pobegnili. Končno razvrstitev je odločal ciljni sprint, v katerem sem dosegla 2. mesto.

Rezultati: http://prijavim.se/results/match/899/6__POKAL_OBCINE_TISINA_2015

 

 

Nina Jug

 

 

14 dni kasneje smo vozili na Ptuju, t.i. Pokal Poli. Proga nam je bila vsem neznana, saj so do sedaj tukaj potekale dirke le za mlajše. Zaradi poznega prihoda na Ptuj, ni bilo časa za ogled proge in smo se po hitrem ogrevanju že znašli na startu. Proga je bila zelo enolična – prve 4 kilometre vzpon, naslednje 4 kilometre spust (in tako smo vozili 4 kroge). Sergej Jug je prišel v cilj na odličnem 4. mestu, moja malenkost pa na 3. (Boljša uvrstitev mi je ušla iz rok na spustu, saj sta se tam konkurentki dobesedno odpeljali mimo.)

 

 

Sergej Jug

 

 

Ker je dirka za pokal Andreja Hauptmana odpovedana, sledi 3-tedenska pavza in čas za priprave na 1. kronometer, ki bo potekal 1. maja v Prekmurju.
 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor