Kolesarski vikend v Prekmurju
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
sobota, 09 maj 2015

Prvomajski vikend smo najbolj zagrizeni kolesarji preživeli v Prekmurju. Tam sta potekali dve pokalni dirki in en rekreativni maraton. Vse tri dirke je organiziralo ŠD TT Tropovci.

V petek, 1. maja smo se najprej spopadli z razgibanim kronometrom Sebeščan, ki ga je še oteževal neugoden veter. Najprej smo se na progo podale ženske. Sama sem dosegla 2. mesto v kategoriji in 3. generalno. Ravno ko sem prišla v cilj pa se je na progo podal še Sergej Jug. Tudi on se je odlično odrezal in dosegel 4. mesto v kategoriji.

 

 

 

 

 

Rezultati: http://prijavim.se/uploads/1019_result.pdf

Slike: http://prijavim.se/gallery/album/6143919217440024033/Kronometer_Sebascan


 

Naslednji dan, 2. maja je bila na vrsti 3. letošnja cestna dirka – pokal občine Rogašovci. Čez noč je padal dež, zato je bilo na progi potrebno kar veliko previdnosti. Potrebno je bilo prevoziti 3 kroge. Krog je bil dolg 12,3 km z 220 višinskih metrov. Sergej Jug je v cilj prišel kot 9. v kategoriji, sama pa sem prišla kot 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati: http://prijavim.se/uploads/1020_result.pdf

Slike: http://prijavim.se/gallery/album/6144322909317601985/Pokal_Obcine_Rogasevci

 

V nedeljo, 3. maja pa smo se odpravili še na maraton Goričanka  Kalamar. Nič kaj prijetno vreme je na startu kar zdesetkalo udeležbo. Organizirani sta bili 2 trasi. Malo manj pripravljeni kolesarji so se podali na 25 kilometrsko, tisti malo boljši pa na 84 kilometrsko razdaljo. Da v Prekmurju niso samo ravnine, govori podatek, da smo nabrali preko 1100 višinskih metrov. V skupnem točkovanju vseh treh dni je Sergej Jug v svoji kategoriji zasedel 2. mesto, sama pa sem dosegla 1. mesto v kategoriji.

Točke se nabirajo, mi pa že pogledujemo proti naslednjim dirkam. Lepo bi bilo, da bi se katere udeležil še kakšen član kluba.

Koledar: http://www.kolesarska-zveza.si/files/04_omr/novice/2015/osnutek-omr-pokalne-2015-c3.pdf

 

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor