3EPIC MTB Marathon di Cadore
PDF Natisni E-pošta
Avtor UroÅ¡ BreÅ¡ki   
sreda, 12 avgust 2015

 

 

 

  soboo 05.09. se je v Auronzo di Cadore odvijala prva izvedba MTB Marathona z pomenljivim imenom 3EPIC! Na dveh trasah - 86km 3400 v.m. in 53km z 2200v.m. je bilo prijavljenih skoraj 3000 tekmovalcev, vendar je deževno vreme marsikoga odvrnilo od nastopa! Dež pa ni ustavil DJAKovca DENISA DODIÄŒ in UROŠA BREŠKIJA! Z maratonom sta dobro opravila in Denis je osvojil odlično 3.mesto v kategoriji in 69. absolutni rezultat, ter s tem samo potrdil, da je postal pravi maček za dolge preizkušnje, Urošu pa je 45. skupno mesto zadostovalo za 7. mesto v kategoriji!

Uspešno sa odpeljala tudi borca Primoža s sosednjega DešFleša  - Gulin in Ladava!

Ladava je na dolgi trasi  osvojil 43 v kategoriji, Gulin pa na krajši 15. mesto

Naj omenim še Goričana Cristiana Poberaia, ki se bo v paru z Urošom Breškijem pomeril drugi mesec na BRASIL RIDE. Na kratki razdalji je dosegel absolutno 4. mesto in 1. mesto v kategoriji!

 

V

 

 

Proga je delovala v prvem delu kot tipičen "Dolomitski" maraton, Nekaj asfalta, hitri spusti in makedam ter zahtevni vzponi! Vse to do zadnjega spusta, ki bo postal najbrž prepoznavni del tega maratona! Spust prične na 2333 metrih - Rifugio Auronzo in konča v dolini 900 metrov nad morjem! Prvi del je speljan po melišÄih, kjer ob vsaki manjši napaki lahko končaš s steze, potem počasi prideš v gozd z veliko koreninami, ki so bile v dežju prave pasti! Po vseh kilometrih in dolgem spustu so bile roke zelo hvaležne ko se je malo pred ciljem spet poravnalo!

Na žalost smo bili zaradi slabega vremena prikrajšani prelepih razgledov in prečudovite narave ki jih tukajšnje gore ponujajo!

Progi, ki so zahtevne a vendar zanimive, lepi razgledi, vzpon na 3 cime, jezero Misurina...so po mojem pravi recept, da jim ne bo problema ponovno privabit 3000 ljubiteljev gorskega kolesarjenja v Auronzo!

 

 rezultati

stran prireditve

 

 

 

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor