Sezona 2015 je končana
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
nedelja, 22 november 2015

Tako kot se je sezona začela se je tudi končala – enkratno. Sezona 2015 je za nami in v kolesarskem klubu DJAK smo zelo ponosni in veseli, saj smo tudi sezono 2015 odpeljali odlično. Klub se lahko pohvali z rezultatsko najuspešnejšo sezono, saj so naši člani dosegali daleč najboljše rezultate do sedaj.

 

Uroš Breški je postal evropski prvak v 24 urnem MTB kolesarjenju, in za piko na i osvojil še izjemno 2. mesto na ekstremni etapni dirki v Braziliji - Brasil Ride ter še kopico odmevnih rezultatov. Kar dve stopnički višje kot lani pa je napredovala Nina Jug, ki je pobrala skoraj vse, kar se je dalo v slovenskem pokalu na cestnih dirkah, vzponih in kronometrih in tako prvič osvojila pokal Slovenije v kategoriji ženske A. Uspeh je dopolnil tudi Tomaž Čefuta, ki je postal državni prvak na gorskih vzponih v kategoriji amaterjev  in z drugim mestom v skupnem seštevku slovenskega pokala v disciplini XC v isti kategoriji, kjer mu je ena tekma odsotnosti zaradi poškodbe izmaknila zmago v pokalu. Izredne rezultate so dosegali še Denis Dočić na gorskih maratonih, med katerimi izstopa 5. mesto na »monster maratonu« Salzkammergut Trophy (210 km/7100 vm) in na maratonu 3EPIC s 3. mestom v kategoriji ter Srečo Križnič in Sašo Čosić z lepimi rezultati na MTB maratonih. Ob najbolj vidnih uspehih, pa so se odlično borili in tekmovali tudi ostali člani kluba in vsakemu posebej iskreno čestitamo.

 

V 2015 pa smo se po organizacijski plati posvetili kolesarskemu dnevu v Novi Gorici ter drugemu vzponu na Sveto Goro in tudi tukaj smo presegli vsa pričakovanja. Organizirali odmevno prireditev, ki je v center Nove Gorice v lepem vremenu, privabila preko 160 kolesarjev (Vzpon, Brevet in Otroški kros). Vse zasluge za uspešno organizacijo pa priadajo vsakemu, ki je kakor koli stal ob strani in nam pomagal.

 

Še enkrat Bravo, Bravo vsem skupaj, naše misli so že usmerjene v sezono 2016.

 

 Sezona 2015

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor