MTBVV 360 - Maraton Vipavska dolina
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
nedelja, 01 maj 2016

 

V soboto 30.04. smo se v Ajdovščini zbrali ljubitelji gorsko kolesarskih maratonov. Na maratonu, v organizaciji ŠD Tura se nas je na 3. razdaljah zbralo cca 150 kolesarjev! Na izbiro smo imeli 30, 50 in 80km trase in tudi KK DJAK smo imeli na vseh razdaljah svoje predstavnike, ki smo posegli tudi po lepih rezultatih! Barve kluba smo zastopali Mitja Klavora, Blaž Dodič, Denis Dodič, Gorazd Štrukelj, Matej Rijavec in Uroš Breški.

 

 

 

Proga je kolesarjem lepo predstavila dolino in okoliške griče, ter tistim, ki smo se potili na najdaljši trasi, tudi hribe visoko nad dolino. Trase so bile dovolj selektivne in zahtevne, da so od kolesajev zahtevale dobro telesno in tehnično pripravljenost! Izbira med tremimi dolžinami je privabila na start zelo pisano in raznoliko druščino kolesarjev, kar pozitivno vpliva na razvoj tega športa in gibanja v naravi nasploh.

Poleg članov KK DJAK so se maratona udeležili tudi predstavniki sosednjega DEŠ FLEŠa Srečko Križnič, Primož Gulin, Klančič Borut, Matic Slabanja in Martin Čučič (upam, da nisem koga pozabil), ki so tudi odlično opravili maraton. 

Dogodek, za katerega upam, da bo postal tradicionalen in prepoznaven, tako v Sloveniji kot v sosednjih državah so organizatorji lepo speljali. Upoštevati moramo, da je bila to prva izvedba na kateri so pridobili nekaj dragocenih izkušenj, ki jih bodo uporabili v nasednjih izvedbah in tako MTBVV samo še nadgradili. 

 

 

Rezultati:

80km

Uroš Breški -       2. absolutno (2. kategorija)

 

50km

Mitja Klavora -      4. absloutno (3. kategorija)

Denis Dodič   -      6. absolutno (1. kategorija)

Gorazd Štrukelj - 23. abloutno (12. kategorija)

Matej Rijavec -    36 . abslotuno (13. kategorija)

 

30km

Blaž Dodič -          4. absolutno (1. kategorija)

 

rezultati

stran prireditve

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor