Carso Trail 2017
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
sobota, 13 maj 2017

V petek 12.05. je bil v Trstu na začetku kolesarske stez G. Cottur start malo drugačnega, za naše konce posebnega CARSO TRAILa

Kaj je Carso Trail? Ni dirka, pa čeprav si vsak želi, da bi postavil čim boljši čas. Je avantura, lahko je celo turizem. Vse je odvisno od cilja, taktike, načina kako boš ta 350km event z 5300 višinci odpeljal! Ni okrepčevalnic, je GPX track, ki te vodi. Je kolesarjenje podnevi, lahko tudi ponoči. Vsekakor pa je za vsakega prvovrstna avantura!

 

 

 

Uroš

Tokrat sva se ponovno za skupno vožnjo odločila z Srečkotom Križničem. Med tem ko so se nekateri odločili za večdnevni "Ride" sva se midva odločila za  vožnjo brez daljšega počitka, v enakmoernem ritmu, z manjšimi postanki za kaj pojest, pa tudi za malo turizma - kakšen lep razgled in spominsko fotko, pa je le treba naredit! Nekaj časa sva vozila v ospredju, vendar so bili skupinica blizu nas bolj "racing" naravnani in so se potem ko sva si midva privoščila večerjo kar oddaljili od nas. Midva sva se držala zastavljenega plana - večerj v Braniku,  pri prijatelju Tomažu, kava v pri Ester v Sežani, konstanten ritem. Ta formula nas je pripelala v cilj ob 6:45, zjutraj zadovoljne z vožnjo in novo avanturo pod streho. Hkrati pa sva opravila še generalko pred 24h di FINALE.

Carso Trail bi priporočil vsakmu, ki so mu všeč daljši,ne nujno tekmovalni izzivi. Prav tako je odlična varjanta za tiste, ki si uedijo prenočišča in vse skupaj doživijo bolj umireno. Časa sa postati finisher je več kot dovolj!
 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

7. otroški kolesarski kros
21. september 2023

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor