April 2018
PDF Natisni E-pošta
Avtor P.Antler in M.Pinosa   
ponedeljek, 16 april 2018

Po dolgi zimi je končno prišlo toplo sonce in na ponedeljkov praznik, 2.4.2018, se je ponovno začela sezona tekem za SLO CUP.
Biljenski griči so nam postregli z atraktivnimi progami, kjer so tekmovalci lahko pokazali svoje spretnosti in pripravljenost. Za KK Djak sta tekmovala Jurij Antler v skupini U 11 in Gregor Gergolet v skupini amaterjev. V mlajši skupini je bilo na startu kar 33 tekmovalcev. Start je bil uspešen, a pred prvim vzponom se je pojavila težava z verigo, ki se mu je snela in gruča sotekmovalcev je vsa oddrvela naprej. To se je na progi ponovil še dvakrat. A iznajdljivost in vztrajnost sta bili veliki, zato je Jurij pogumno zavrtel pedala in na koncu prišel v cilj kot 15. Gregor se je pogumno podal na skoraj povsem novo zasnovano težko progo in obdelal krog manj kot zmagovalec A. Bravin  (UC Caprivesi) ter zasedel 17. mesto.
Kot pravijo "zmaga je na strani pogumnih"  drži in že se pripravlja na naslednjo tekmo,ki bo 22. 4. 2018 v Završnici.
 
XC Griči 
 
Celotna galerija slik TUKAJ 
 
V Premanturi prva maratonska preizkušnja sezone tudi za našega novega člana Noč Lenarta. Na maratonu Kamenjak Rocky trails 2018, ki šteje za točke UCI kategorije C3 je po okrevanju poškodbe poskušal tudi Lenart. V konkurenci med več kot 80. prijavljenimi Elite tekmovalci je dosegel 44. mesto s 16 minutami zaostanka po 60. kilometrih zahtevne, kamnite trase v Istri.
 
Cestno dirko Slap-Lože v organizaciji KK Izvir Vipava je dobro odpeljal Sergej Jug. Na znani krožni dirki se je boril v kategoriji Master F ter po odpeljanih 10 krogih dosegel 6. mesto. Zmagal je Žavbi Andrej (TUŠ Team)
 
 
 
 
 
 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor