Carso Trail
PDF Natisni E-pošta
Avtor UroÅ¡ BreÅ¡ki   
sobota, 12 maj 2018

Ponovno smo se ljubitelji dolgih mtb preizkušenj zbrali na Carso Trailu, ki se je letos začel v Marini Juliji. Ob 8:30 smo se odpravili na avanturo dolgo 302km (5500 v.m.) kolesarji vseh kalibrov z različnimi taktikami, plani in željami a tudi vsi z istim namenom..imeti se fajn.

Tudi tokrat sem kilometre delil z Srečkotom. Plan je bil konstanta vožnjo z čim manj postanki. Tako sva z kratkimi postanki in dvema "pasta party" na Colu in v Plavah tudi trail spravila pod streho kot prva ob 2.42  Super dan , kjer je na preizkušnji telo, glava, tehnika in izkušnje. Služilo nam je tudi vreme, kar je na tako dolgih preizkušnjah še en velik plus. Ponovno sem se vozil po sicer bolj ali manj poznanih krajih in ko ponovno zberem vtise se šele zavedam  v kako čudovitih in raznolikih krajih živim.

Carso Trail sicer ni tekmovanje, v pravem pomenu besede. Je predvsem avantura, ki je ni za podcenjevat. Lahko je velik izziv in želja ga odplejat v enem kosu, lahko je potovanje, bikepacking....vsak si lahko priredi svojim željam in okusom. In prav to je čar traila!

 

 

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor