Tekme XCM - LENART NOC
PDF Natisni E-pošta
Avtor Lenart Noč   
torek, 21 avgust 2018

1. 16.6.18 SELLA RONDA HERO.

86 km in 4500 m

Na tekmo sem odšel sam, dan prej. Na dan tekme je bilo pred startom kar hladno. Garmin mi je pokazal 7 stopinj. Torej je bilo potrebno startati z ''hladnim'' motorjem. Prvi klanec sem odpeljal z rezervo na drugem in tretjem pa z mislijo, da sem sam na progi brez pomoči na feed zone in techical zone. Na koncu končal v času 5h22min. Z rezultatom sem pa nisem zadovoljen. Vesel zato, ker sem prvič po dolgem času nisem imel zdravstevnih težav, ne pa zaradi tega, ker sem puščal čas na okrepnih postajah.
 
 Sella Ronda 2018 -  LENART NOČ
  
2. 23.6.18 KITZ ALP BIKE

90 km in 3800 m

Dirke katere sem se zelo veselil. Letos je bilo istočasno tudi Avstrijsko državno prvenstvo v xcm. Štart na prvi klanec v dolžini več kot 1km višinske razlike je bil porazno zanič. Potem sem imel na prvem spustu še defekt. Moral sem ves prvi spust v dolžini 5km odpeljati na pol prazni gumi. Izguba časa velika. Prebil gumo na bočni strani. Od tega trenutka naprej ko nisem imel več kaj izgubiti je šlo kot po tirnicah. Na koncu zasedel 13. mesto. Ob zavedanju kje bi lahko končal, razpoloženje ni bilo ravno dobro :-) Za zmagovalcem Daniel Geismayer zaostal 37 min.
 
KITZ ALP BIKE 2018 - LENART NOC
 
 
3. 14.7.18 SALZKAMERGUT TROPHY

119,5 km in 3848 m. Končal na 5.mestu.

Super dirka, dobro počutje, vendar se je še enkrat več pokazalo, da brez prave pomoči na progi težko posežeš po zmagi. Zopet sem bil sam in ustavljanje na progi te hočeš nočeš oddalji od konkurence. Za četrtim mestom zaostal 3 sekunde, tretjim 3 min, drugim 9 min, za prvim 13 min. 
 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

7. otroški kolesarski kros
25. september 2023

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor