MTBVV 2018
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
ponedeljek, 01 oktober 2018

 

Zadnji dan septembra je bil tokrat rezerviran za skoraj domač maraton v Ajdovščini - MTBVV. Organizator nam je v soncu in vetru ponudil tri, prenovljene trase. Najkrajša 27km, srednja 44km in najdaljša 67km dolga različica proge, so vodile po dolini in objele bližnje griče, najdaljša pa se je ponovno dvignila visoko nad vipavsko dolino, tokrat do Predmeje. Z maratonom so se spoprijeli tudi trije člani KK DJAK. Na najkrajši je Denis Dodič zmagal, na dolgi trasi pa sta grizla Uroš Breški, ki je bil absolutno 3. in 2. v kategoriji, Samo Gomboc pa je bil absolutno 27. in 20. v kategoriji. Absolutni zmagovalec najdaljše preizkušnje pa je bil Luka Tavčar (Calcit bike team).

Proge so bile glede na prejšnja leta spremenjene, kar je vedno dobrodošlo in zanimivo. Tudi najdaljša trasa je na zadnjem vzponu postregla z spremembami. Strmejši drugi del vzpona vendar brez pešačenja so po mojem mnenju boljša varjanta, čeprav bi bile mogoče daljše različice vzpona, tako kot prejšnja leta za ljubitelje dolgih preizkušenj še tista češnjčka na torti. Kljub temu pa je trasa ohranila svojo težo in vsebino, tako da smo bili na koncu vsi zadovoljni, je strnil misli Uroš.

Čeprav se sezona izteka, je na sporedu še kar nekaj lepih dogodov. Že naslednji vikend bo MOUNTAIN LUST, ki ga na svojih terenih organizira naš klubski kolega Lenart Noč, več si lahko preberete tukaj.

 

rezultati

stran prireditve

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor