Krk'n'roll
PDF Natisni E-pošta
Avtor Uroš Breški   
torek, 16 oktober 2018


 
 
Prejšnji vikend je Lenart opravil še z zadnjo postajo v Adria Bike seriji mtb maratonov, kjer je zasedel absolutno 3. mesto.  Lenart poroča:
  
Prejsnji vikend je bil v Baški zadnji maraton v sklopu tekem AdriaBike series Krk''Roll, zadnja tekma sezone 2018. Štart in cilj v kraju Baška. Specifikacija proge: 71 km, 1450m, sonce, vetrovno in kamnito. Od štarta nas je čakal takoj vzpon (380m), kjer sem vozil tako kot mi je ustrezalo, na polovici vzpona, kjer se je asfaltni del končal in začelo kamenje pa sem spustil tempo in nadaljeval v zmernem tempu do vrha vzpona. Na planoti imenovana mesečina sem pridelal prvi defeket na zadnjem kolesu (presekal plašč). Med tem ko sem odpravljal težavo se je moja uvrstitev hitro slabšala. Zato je preostalih 61km minilo zelo hitro. Po prvi težavi s plaščem sem se moral po 10km zopet ustaviti in popravljati zadnji plašč. V mislih, da nimam več potrebnega rezervnega materiala sem vozil spuste zelo po ''jajcih'', vzpone pa kar se da hitro. Na moje začudenje sem kmalu ujel prve tri tekmovalce. Prišla je tehnična enoslednica , kjer pa nisem imel možnosti sledeti tekmovalcem na polno vzmetenih kolesih. Na 44km sem se po lastni krivdi in slabsi označenosti še izgubil. Motivacija je takrat že odšla v drugo smer. V cilj sem prišel kot absolutno tretji z zaostankom 5 min.
'Prejsnji vikend je bil v Baški zadnji maraton v sklopu tekem AdriaBike series Krk''Roll, zadnja tekma sezone 2018. Štart in cilj v kraju Baška. Specifikacija proge: 71 km, 1450m, sonce, vetrovno in kamnito. Od štarta nas je čakal takoj vzpon (380m), kjer sem vozil tako kot mi je ustrezalo, na polovici vzpona, kjer se je asfaltni del končal in začelo kamenje pa sem spustil tempo in nadaljeval v zmernem tempu do vrha vzpona. Na planoti imenovana mesečina sem pridelal prvi defeket na zadnjem kolesu (presekal plašč). Med tem ko sem odpravljal težavo se je moja uvrstitev hitro slabšala. Zato je preostalih 61km minilo zelo hitro. Po prvi težavi s plaščem sem se moral po 10km zopet ustaviti in popravljati zadnji plašč. V mislih, da nimam več potrebnega rezervnega materiala sem vozil spuste zelo po ''jajcih'', vzpone pa kar se da hitro. Na moje začudenje sem kmalu ujel prve tri tekmovalce. Prišla je tehnična enoslednica , kjer pa nisem imel možnosti slediti tekmovalcem na polno vzmetenih kolesih. Na 44km sem se po lastni krivdi in slabši označenosti še izgubil. Motivacija je takrat že odšla v drugo smer. V cilj sem prišel kot absolutno tretji z zaostankom 5 min.

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor