Leto 2021
PDF Natisni E-pošta
Avtor Pinosa   
četrtek, 29 april 2021

Na kratko.

 

Vsi vemo kako in kaj je bilo in trenutno je še na kolesarskem področju. Vse miruje in stagnira...COVID vse in povsod, a mi ne mirujemo.

Dresi ko končno prispeli. Tako, da bomo lepi in novi tudi v bodoče. Retul BikeFit z Urošom Breškitom bo tudi v prihodnje z nami, podjetje E3 je obljubil sodelovanje. Trgovina in servis DJAK pa nas kot vedno podpira  ter tudi ostali stalni podporniki.

 

Tudi naš klub se bori, da bi se stanje izboljšalo. V začetku leta smo se člani podali na področje urejanja in priprave kolesarskih prog, žal pa nas trenutno zadržuje birokracija, postopki in pridobivanje soglasij. Prve delovne akcije so bile že zelo uspešne in lepo smo se imeli skupaj. Žal pa ne gre vse po planih a borimo se naprej s pridobivanjem dovoljenj. Radi bi izpeljali projekt malega otroškega poligona v naravi, ki bi otrokom in otrokom po duši nudil varno mesto za učenje kolesarskih veščin. Dobili smo lepo zemljišče, kjer je lastnik krajevna skupnost Kromberk. Sestali smo se z predstavniki KS in ŠD Kromberk, ki so bili naklonjeni ideji in sedaj skupaj že načrtujemo nove korake. Pri uresničitvi tega  projekta bomo vsekakor potrebovali tudi Vašo pomoč, saj bo potrebno urediti, skopati in očistiti nekaj poti ter pripraviti kakšen kolesarski objekt - lesen ali zemljen, dobrodošle so tudi zamisli in ideje, kako naprej. Poleg tega pa bomo tudi veliko kilometrov prevozili.

 

Verjamem, da nam bo skupaj uspelo.

 

Več informacij bomo podali na sestanku kluba. 

 

Pozdrav, Matej Pinosa 

  

 

Sponzorji

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Aktualni dogodki

No events

Prijava


Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Intelektualna vsebina strani je last Kolesarskega kluba DJAK.
Za ogled priporocamo brskalnik Mozzilo Firefox2

survivor