No, naj dodam še moje vtise na včerajšnjo turco. Zelo zanimiv izlet, ki ga priporočam vsem, ki jih zanima Kopersko oz. obalno zaledje. Seveda kot je povedal Djak32 so mi dali zemjevid - toda brez dobrega vodiča kot je omenjen možak ne bi šlo. Pa še bolj enostavno je, k ne rabiš misliti v neštetih križiščih. Tudi hrana beri Fužiji s tartufi so bili enkratni, priznam jedel sem jih prvič a ne zadnjič - upam. Aja pa da ne pozabim refoška... Škoda da sva bila samo dva, kajti več kot nas je boljši smo in več spi.... Morda kdaj drugič, če bo Djak32 še zato. Samo malo dobre volje in to je to. Vreme enkratno, temperatura primerna, čeprav v klance je malo tjnfalo. No suma sumarum kot sem že napisal odlično in upam, da ponovimo še kdaj. Lepa je ta naša Slovenija.Aja pazit je bilo potrebno na ozkih cestah oz spustih na gramoz po cesti in nasproti vozeča vozila. V enem primeru je bila hmali tombola. No konec dober vse dobro in oba v enem kosu. No še moji podatki o turci. 89 km, čas 3,55 ure, Pulz avg 134 max 177, cad avg 74 max 146 smo motali a??, brzina avg 22,7 max 74, Kcal 2789
LPLPLP
Ps;
Hvala Djak32