Po tem ko je priÅ¡la prva novica iz Afrike....proga in ko sem že nu malo v pisanju, bom izkoristil in mogoÄe malo zgodaj odprl temo in se kot prvo zahvalil v Valetovim in mojem imenu vsem, ki ste priÅ¡li v Venko prejÅ¡nji teden. Upam na mirno in ugodno zimo za trenirat, tako da se bova lahko spet borila kjer lani. Zdaj koje trasa znana je na vrst rihtanje prevozov, prenoÄiÅ¡Ä....Za enkrat sva edini Slo team....ma....zna bet, da temu ne bo tako Jaz vedno pravim veÄ kot nas je bujÅ¡i je feÅ¡ta!
Danes nas je res reslo vreme...ma ne samo nas! Smo rinli po enih balotah gor!Pole itak tudi dol! Mivka! ojej! Z dneva v dan sem preprican v to, da je ta najtezji kar sem jih vozil! Ma kej! Sami rinemo v to
Kolesa! Super! Kaj naj recem! Laufajo delajo...Mislim, da so za take stvari zakon. Vedno bolj trpijo tisti z trdaki. Ravnokar sem zvedel...se suslja po kampu...da prvi dve pupi, ne bosta vec za vsako ceno branili prvo mesto ampak se bosta samo peljali...jih je zgleda zagulilo!
QUOTE: Kolesa! Super! Kaj naj recem! Laufajo delajo...Mislim, da so za take stvari zakon. Vedno bolj trpijo tisti z trdaki. Ravnokar sem zvedel...se suslja po kampu...da prvi dve pupi, ne bosta vec za vsako ceno branili prvo mesto ampak se bosta samo peljali...jih je zgleda zagulilo!