Proizvodnja in prodaja športnih oblačil

Predstavimo se!

Smo specializirano podjetje za izdelavo kolesarskih dresov ter oblačil za šport in prosti čas. Že tri desetletja skupaj s športniki razvijamo in ustvarjamo visoko kakovostna športna oblačila.

Vsi naši izdelki so narejeni v Sloveniji. Za proizvodnjo pa uporabljamo izključno visoko tehnološke, kakovostne materiale evropskega porekla. 

Naša največja želja in poslanstvo je Vaše zadovoljstvo!

Kolesarska oblačila

Tekaška oblačila

Oblačila za triatlon

Oblačila za aktivno preživljanje prostega časa

Za vas izdelujemo

Klubi, društva in podjetja

Omogočamo popolno personalizacijo celotnega nabora športnih oblačil za vaše člane ali zaposlene. Visoka kvaliteta in maksimalna prilagodljivost. Izstopite iz množice z unikatnimi športnimi oblačili.

Nakup oblačil je mogoč v naši spletni trgovin. Oblačila v spletni trgovini so na zalogi in dobavljiva takoj.

Izdelujemo tudi oblačila po meri in po naročilu. Obiščite nas v naši prodajalni.

Posamezniki

O izdelkih in materialih

Naše izdelke skrbno razvijamo in nenehno izpopolnjujemo. Tridesetletne izkušnje in sodelovanje s športniki nam omogočajo, da uporabnikom nudimo kvaliteten, preverjen in vzdržljiv izdelek. 

Vsi uporabljeni materiali so najvišjega kakovostnega razreda in izključno evropskega porekla. Vsi izdelki so ročno izdelani v našem podjetju, v Sloveniji.

Uporaba sublimacijskega tiska nam omogoča, da naročniku grafiko približamo v največji meri in nudimo popolnoma unikaten izgled izdelka. Sublimacijski tisk je antialergičen in ne bledi.

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športnih oblačil ter dodatkov. Na trgu nastopamo od leta 1993. Od leta 2000 izdelujemo izključno izdelke lastne blagovne znamke Tamai sport.

O našem podjetju